[]

internet paylaşım hızı

merhaba, 8 kbps internet hızım var ve iki bilgisayara paylaştırıyorum sorum şu bilgisayarlara giden hızı nasıl kontrol edebilirim. örneğin a bilgisayarına şu kadar maksimum hız b ye şu kadar. hangi programla yapılır bu bahsettiğim şey.




 
Netlimiter diye bir program var, her iki bilgisayara da yükleyip ayarlamanız lazım.
Modeminizin QoS desteği var ise ordan da ayarlayabilirsiniz diye duymuştum.

Amacınız bir bilgisayar download yaparken, diğer bilgisayarın internet hızını yavaşlatmamak ise bu pek mümkün değil. Hele online oyun oynuyorsanız hiç mümkün değil. Her zaman diğer bilgisayarın downloadu etkileyecektir sizi.
  • liriamer  (22.12.10 22:52:56) 
diğer bilgisayar alt katta ve ona yükleyemem herhangi bir program, bizim çocuk sürekli bişiler indiriyor benim internet sürünüyor modem benim bilgisayarımda amacım dengeli bir şekilde olması internetin. ayrıca QoS desteği olup olmadığını nasıl anlarım modemimin?


  • karlmarx  (22.12.10 23:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.