[]

kaldığım yurt içinde problem yaşıyorum

kocaeli'de bir yurtta kalmaktayım. ilk kayıt olurken ben ikinci öğretimim, erken yatıp erken kalkıyorum, gündüzcülerin kaldığı odayı istiyorum dedim. bana gündüz katında 4kişilik ikinci öğretim odası verdiler. 1 ay geçtikten sonra ışığı kapatıp yatmak istediğimde odadakiler laf yaptılar tartıştık yönetime başvurdum odamı değiştirdiler, gündüz odasına aldılar.

şimdi kaldığım 6 kişilik gündüz odasında da geç yatıyorlar okulu önemsemeyen tipler mevcut. ışığı kapatıp uyumak üzereyken pat diye odaya dalıyorlar oda en son 12 kişi olmuştu toplam. sinirlendim düşman edinmemek için ses çıkartmadım.

yönetime tekrar gittim yapabileceğim bir şey yok yurt dolu idare et, ses geçirmeyen kulaklık tak, ışık geçirmeyen bant tak dediler ve bu sorunla bi daha lütfen gelmeyin dedi. bu sene dgs sınavına hazırlanıyorum hayatımla oynuyorlar.

yurttan çıkmak istediğimi belirtsem onay vermezseler benim yapabileceğim bir şey var mıdır? yoksa yurda kimse görmeden zarar mı vereyim sinir hastası olacağım yoksa..

 
bu yurt devlet yurdu mu yoksa özel yurt mu? 12 kişilik oda ise devlet yurdu diye tahmin ediyorum. çıkmanızda ne gibi bir sorun olabilir ki?


  • ykyt  (22.12.10 14:17:05) 
özel yurt belirtmeyi unutmuşum. yanlış cümle kurdum şöyle demek istedim, 6 kişilik odada kalırken odada kalanların arkadaşları muhabbet için geldiğinde oda o gece 12 kişi olmuştu.

kayıt olurken sözleşme imzalamıştık, sözleşmeyi iptal ederler mi?
  • baba yorgun  (22.12.10 14:24:42 ~ 14:25:52) 
bu koşullarda yurt ne yapsin, oraya koymus olmamis buraya koymus olmamis. gürültü yapanlarin kulagini mi ceksinler. siz arkadaslarinizla aranizda konusup halledeceksiniz meseleyi, gerisi yurdu baglamaz.


  • atmacaged  (22.12.10 14:27:51) 
Benzer bir durumla bende karşılaşmıştım (özellikle tam karşımızda kız yurdu olduğu için gelen giden hiç eksik olmuyordu saat kaç olursa olsun) sözleşme olduğu için yapabileceğin fazla birşey yok. Yurt yönetimi de oda değiştirmek dışında birşey yapamaz bu konuda. Eğer senin gibi odasından memnun olmayan birileri varsa onlarla konuşup odalarınızı değiştirebilirsiniz..


  • Ekim Bebesi  (22.12.10 14:31:59) 
konuştum olmadı zaten bir de üstüne ters ters bakıyorlar, kalkıp geberticek miyim o hayvanları yani?


  • baba yorgun  (22.12.10 14:42:30) 
+ kaldığım yurdun web sitesinde yazdıklarının bazıları tutmuyor. 16 Mbps kesintsiz hız yazıyor yöneticilere internetin hızı kaç dedik bir kaç arkadaşla gevelediler yükseltemez misiniz dedik telekom, burası yurt olduğu için 8 den fazlasına izin vermiyor dedi.

yurtta tek kişilik oda bulunmaktadır yazıyor ama öyle bir şey yok... ayrıca 1-2-3-4-5 kişilik odalar yazıyor 6 kişilik oda olduğu halde yazmamışlar.

çamaşır yıkıyorlar fakat kimi arkadaşın çamaşırları daha da pisleniyor.
  • baba yorgun  (22.12.10 14:58:06) 
baba bence konuş yurttan ayrılıp eve çık.Bu söylediklerin yurtların genelinde var.tek yada 2 kişilik odayı tercih etmediğin sürece bu böyle devam eder.Bide hangi yurt bu yahu çok merak ettim :)

Not: bende izmitteyim.
  • bu yolun yolcusu  (22.12.10 15:35:51 ~ 15:37:16) 
baba yorgun anladığım kadarıyla cemaat yurdunda kalıyorsun.
"yurttan çıkmak istediğimi belirtsem onay vermezseler benim yapabileceğim bir şey var mıdır?"
bu sorudan bu kanıya vardım..
şayet dediğim gibi cemaat yurdundaysan içkili git yahut sigara iç odada.yurttan çıkmana onay vermeyi bırak bavulu toplamanı isterler.
  • belki lazim olur  (22.12.10 15:37:47) 
hocam ordan çıkmanın bir yolunu bul.
çıkınca da sana bulvar yurdunu öneririm. kaldım. iyidir.

  • dieselsingle2  (22.12.10 19:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.