Giriş
(1)

2 modem sorunu wireless ve ethernet nasıl bağlarım ?

Canawar
elimde 1 adet wireless tek ethernet çıkışlı bide eskii tip 4 çıkışlı modem var bu wireless modemin tek çıkışını diğer modeme bağlasam ordan ethernet çıkışı alabilirmiyim sağlıklı olurmu yakındaki aletleri ethernele bağlamak istiyorum ps3 pc gibi ama laptop ve diğerleri wireless den bağlansın yine ba
elimde 1 adet wireless tek ethernet çıkışlı bide eskii tip 4 çıkışlı modem var bu wireless modemin tek çıkışını diğer modeme bağlasam ordan ethernet çıkışı alabilirmiyim sağlıklı olurmu yakındaki aletleri ethernele bağlamak istiyorum ps3 pc gibi ama laptop ve diğerleri wireless den bağlansın yine bana bu işi düzgün bir biçimde anlatacak warmi?
0
Canawar
(21.12.10)
alırsın tabi aynı networkde olsunlar switch gibi kullan.
0
kobretti
(21.12.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.