[]

Mng - Sürat - Aras

Birini seçmek zorundayım (Yurtiçi yok seçenekler arasında.) Hangisi kötünün iyisi?




 
kesinlikle ama kesinlikle sürat seçmemelisin. Kimin kargosu olduğu zaten belli. Çok da kötü.

Aras olabilir.
  • a perfect lie  (21.12.10 11:18:21) 
mng


  • quadropol  (21.12.10 11:18:47) 
mng


  • rectoa  (21.12.10 11:20:16) 
mng


  • asadas1999  (21.12.10 11:22:43) 
Şöyle bir durum var bir de. Getirteceğim şey neredeyse 20 kiloluk. Yani adamlar getirince beni evde bulamazlarsa şubelerine gidip almam biraz zor olur. Komşulardan birine bıraktırtma imkanım var mı? Ya da siparişi versem ve cumartesi getirmelerini söylesem yaparlar mı?


  • sesee  (21.12.10 11:24:28) 
Mng kargo.Ben evde yokken gelmişler.Ama sonra tabi şubeye geri götürmüşler.Şubeyi aradım tekrar geldiler.Şubeye telefon ederseniz tekrar getirirler yani.


  • sezar35  (21.12.10 11:32:33) 
mng ile kargo gelmiş geçen, evde bulamamışlar, not bırakmışlar. gittim şubeye arabada hala şubeye şu saatte gelir dendi ctsi günü. pazartesi alırım dedim.
aradılar pazartesi, bugün 3. gün almazsanız geri gönderecez, ya da iş adresinizi verin biz oraya getirelim dediler.
iş kargo şub. arası 20 km.
getiriolardı valla. yapmayın etmeyin dedim. ben alırım bi gün daha köşede tutun dedim. tamam dediler.
düzgün çalışıyorlar.

bence komşuya da bırakkırlar not düşerseniz kesinlikle. zaten cebe mesaj geliyor kargo şubeye girdiği an. o an arayın. notunuzu iletin şubeden çıkmadan.
  • yoa  (21.12.10 11:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.