[]

kedi sorusu

sokaktan kedi alacağız eve. gözümüze kestirdik bir tane. otoparkta gördük. çok sakin kendi halinde. 1 yaşında ya var ya yok. acaba nasıl sıkıntılar yaşarız. bu kediyi eve alırsak gitmek ister mi sokağa alışık olduğu için. çelişkilerimiz var. çok da sevdik bunu. acaba daha zor durumda, barınaktan falan mı bir kedi sahiplensek.şimdi hrayvanı zorlada alıkoymayalım belki iyidir orada.




 
alın, eğer mutlu değilse o gider zaten.
gerçi sıcağı ve önüne konulan mamayı bulunca bir yere gideceğini sanmıyorum.

karşılaşacağınız sorun üzerinde pire olmasıdır olsa olsa.
bu durumda da bir pire tozu alarak kolayca kurtulabilirsiniz.
  • artin bosgezenyan  (19.12.10 19:03:36) 
ben de bahçede doğmuş bir kedi aldım 4 aylıkken.. tek sorun pireler ve kuma yapma olayıydı.. pireleri kolay çözdüm ama kumu yerine çiçeklerin dibindeki kuma yapıyordu benimki en başta... karıştırdım biraz kendi kumuyla, alıştı öyle.. ama uğraştım biraz... başka da oluşabilecek potansiyel problem bilemiyorum.


  • gelecektengelenkutupayısı  (19.12.10 19:54:04 ~ 19:54:12) 
Sevince nasıl tepki verdiğine bakınç peşinizden geliyorsa alın. Bir iki günde alışamayıp gitmek isterse bırakın. (geri dönerse sizindir)


  • leylak sarabi  (19.12.10 20:05:37) 
istanbul'daysanız 3 gün önce sokakta 2 kedi yavrusu buldum. şimdi veterinerde tedavi oluyorlar. iyileşince yuva arayacağız onlara. diğer kedi konusunda bir aksilik olursa, haberleşiriz.


  • pyro clustic flow  (19.12.10 20:15:35) 
kedidir bu neye nasıl tepki vereceği pek de öngörülmez. 1 aylıkken sokaktan aldığım kedim mesela fırsatını bulduğunda kaçıyor evden akşama kadar sürtüp kir pas içinde dönüyor. kimileri ev konforunu pek de konforlu bulmuyor yani. bazıları ise çok evcimen oluyor. 1 yaşındaki kedinin eve uyum sağlaması, insanlarla iletişim seviyesinde filan zorluklar olabilir diye düşünmekteyim. ama hiç öyle olamayadabilir. bi deneyin derim ben. baktın olmuyo bırakırsın kendi yoluna. ama ara sıra uğrar yine tahminimce.
bu sıralar hava soğumaya başladı, yeni doğmuş, annesi tarafından terkedilmiş, annesi insan gazabına uğramış daha küçük kediler hem uyum, hem de yaşama şansı vermeniz açısından daha makul bi tercih olur düşüncesindeyim.

  • anconia  (19.12.10 20:44:12) 
bulundugunuz beledıyey gıdın ve ben bunu evıme alıcam dıyın butun asılarını yapıp sıze kımlıgını verıyorlar kedının.


  • haskoylu deli hasan  (19.12.10 21:02:35) 
dolandırmadan net söylüyorum 1 yasındaki kedi evde mutlu olmaz.hatta dışarıya çıkan bir kedi tekrar evde mutlu olamaz.o yüzden sahibinden.com'da ücretsiz ilanlar var www.petarkadas.com da sahiplendirilen kedilerler var yeni ilan açan bir arkadaş var 2 tane van kedisi yavrusu veriyor. onlara bakmanı tercih ederim
petarkadaş davetiyesi isterse msj at

  • exodia  (19.12.10 22:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.