[]

[ the movies ] + [ kapanan laptop ]

bir iki gün önce bu oyunu yükledim bilgisayarıma efenim.
ancak 15ila 30 dakika içerisinde kapanıyor pc.ısınma sorunu diye düşündüm ama sürekli netteyim,bilmem kaç saat açık kalırken böyle bir sorunla karsılaşmıyorum.oyunu açınca çat.
ama oyun baska pcde catır catır çalısıyor.

neden olabilir böyle? napmak lazımdr?
kendisi servisten henüz gelmiş,anakartı yeni değişmiş bir hp paviliondur.
tsk pls

 
nette gezerken pc de (ozellikle ekran kartinda) gozlenen isinmayi, oyun oynarken ki isinma ile kiyaslamak olmadi simdi..


  • theli  (25.01.08 18:10:41) 
evet de bu bilg.da yüklenmiş ve oynanan ilk oyun değil ki.
önceden call of duty de vardı,no one lives forever da vardı oynadıgım.ilk defa böyle oluyor.

  • demoniclewinsky  (25.01.08 18:18:22) 
bilgisayarını zorlayacak bir program (3d mark mesela) denesen. onda da kapanıyorsa ısınmadır büyük ihtimalle. değilse programdan olabilir belki


  • darknum  (25.01.08 19:59:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.