[]

ODTÜ'de ALES'e girmek

Merhabalar,

Geç de olsa elime ulaşan ales giriş formunda ODTÜ Kafeterya salonunda Ales'e gireceğim yazıyor. Bu noktada bir soru geliyor:

Kafeterya salonu denilen yer yemekhane değil midir? Yemekhanede sınava mı girilir lan?

İkinci sorum ise:

Kampüse arabayla girebiliyor muyuz sınav giriş belgesini gösterip? (ODTÜ'de öğrenci değilim.)

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

 
yemekhane'nin özel bir kısmı kafeterya ama sistem aynı sdkfjl orada da yemek yeniyor.

araba konusunda emin değilim:\
  • dambil  (18.12.10 10:29:00) 
odtü'yü araypı bu bilgileri birinci elden öğrenebilirsiniz mukakkak birileri mevcuttur.
arabayla gitme konusunu bilmiyorum ama çok sıkı önlemler alınıyormuş sanırım saat vb şeyleri de sokmuyorlar.hatta kalemleri bile polisler dağıtmış geçen kpds sınavında diye biliyorum.

www.odtu.edu.tr
  • karadelikuzmanisairaneruh  (18.12.10 10:31:24) 
@karadelik
Hm evet 2 hafta önceki KPDSden biliyorum ösym'nin aldığı önlemleri. Sağol hatırlatma için. Ben her türlü arabayla giderim sanırım, 2 otobüs ve 1 saat 15 dklık mesafeyi kısaltmak adına. Kampüse almazlarsa bi yere sıkıştırrım arabayı artık.

Tekrar söylüyorum yemekhanede sınav mı olur lan? Beyin halihazırda bedava iken neden ösym'ye hiç pay düşmemiş? Ayrıca alınan güvenlik önlemlerine protesto maksatlı kafam girsin sınav salonuna.
  • cosa nostra  (18.12.10 10:42:24) 
evet büyük ihtimalle yemekhanede gireceksiniz sınava ben de AÜ eczanın yemekhanesinde giricem mesela:)

arabayı sınava geldiğinizi söylerseniz çok büyük ihtimal sokarlar. garantiye alayım derseniz 100. yıl kapısından girmeye çalışın, sokmazlarsa orada (dışarda) otopark var, o da doluysa yine oralarda ara sokaklara filan parkedersiniz. ama a4'ten yürüyerek baya uzun sürecek yolunuz o yüzden erken gitmenizi tavsiye ederim, erken gidip de arabayla alınırsanız da dert etmeyin, gidin çatıya güzel bi kahvaltı edin:)
  • paltar yuyan masin  (18.12.10 12:06:26) 
yemekhanede sınav hep yapılıyor, her masada bir kişi oturuyor, gayet rahat, hatta son derece geniş olduğu için bence daha da rahat, öndeki sırayı salladı, burası dar sıkıştım gibi derdin olmuyor ama bazen soğuk olabiliyor çok geniş olduğu için, aklınızda olsun. arabayla gidebilirsiniz sınav günü sorun olmaz ama çok fazla insan arabayla geldiği için park yeri sorun oluyor, ve çıkışta deli gibi bir trafik oluyor, o yüzden arka yoldan gidip o tarafa park edin, ve ordan çıkın (kampüsü bildiğinizi varsaydım, arka yol dediğim hazırlık tarafına dönüp sonraki göbekten sola dönmek). yalnız sorun şu ki yeni kurallar yüzünden araba anahtarıyla sınava giremezsiniz, o yüzden biriyle birlikte gidin, o sizi beklesin mümkünse, sıkıntı yaşamayın. başka bilgi lazımsa yardımcı olurum.


  • opucuk baligi  (18.12.10 14:35:23) 
ben de yemekhanede girmiştim, baya soğuk oluyor kalın bişeyler alın.


  • meriadoc  (18.12.10 18:46:34) 
kafeterya biraz soğuk olur genelde, aman dikkat.

arabayı alırlar hocam merak etme.
  • silent storm  (18.12.10 19:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.