[]

istanbulda basketbol maçı için toplansak kaç kişi gelir?

az önce limonda baktım la traviata yeni düzenlemiş ama malesef kaçırdık. benim gibi başka kaçıranlar için kapalı bir salonda yeniden yapsak yazar arkadaşlardan ve duyurudaki dostlardan kimler gelir merak ettim? elbette istanbulda olur. kız erkek farketmez ama temeli olan arkadaşlar olsun.




 
la traviata ve tayfası devamlı oynuyorlar zaten. bazen dışarıya da açıyorlar. onlarla iletişime geçip sadece duyuru kullanıcılarının katılacağı bir organizasyon düzenleyebilirsiniz.


  • orange coffee  (17.12.10 17:56:03) 
Bu iş ilk böyle başlamıştı zaten


  • mikelarteta  (17.12.10 18:18:22) 
zaman uyarsa gelirim ben.


  • charlesbukowskiineksi  (18.12.10 08:19:40) 
avrupa yakasinda oturuyorum gun uygun olursa ben de gelirim
nicki dikkate almayin boy 1.95...

  • handle with care  (31.12.10 13:44:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.