[]

telefon kolonyayı çekti

telefon kolonyalı mendil le yanyanaydı sanırım kolonyayı çekmiş, kapanmış ve açılmıyor. ne yapıcaz? pirinç dolu kap yer mi?




 
pirinç dolu kap iş görür diyorum. suya düşenleri bile kurtarıyor. ağzı kapalı olsun ama kabın.


  • sen git ben geliyorum  (16.12.10 19:39:35) 
aynen koydum pirincin içine kapağı da kapalı. ne kadar durması gerekiyor peki böyle?


  • xenophobe  (16.12.10 19:44:54) 
yeme ihtimali var, ben denedim bir kere işe yaradı,parçalayabildiğiniz kadar parçalayın telefonu sonra pirincin içine gömün, fakat hemen çıkarmayın beklesin uzunca bir süre, hiç bir şey yapamamaktan iyidir, deneyin.


  • ocanal  (16.12.10 19:46:41) 
sadece bataryasını çıkarabildim, daha fazla parçalayamam çok ufak bi vidayla açılıyo kapak, onu da açmam mümkün değil. yarın akşam bi bakarım olmadı 1-2 gün daha tutarım. olmazsa da gitti artık yapıcak bişey yok. cevaplar için sağolun.


  • xenophobe  (16.12.10 19:55:35) 
birileri sana gülecekir ama cidden pirinç dolu kap olayını denedim çalıştı
fakat sakın saç kurutma makinesi olayına girmeyin sakat o iş

  • isimmisimyok  (16.12.10 20:14:46) 
yok gülemez kimse de işim görülse keşke. kurutma bazen daha bok ediyor evet.


  • xenophobe  (16.12.10 20:25:42) 
eger batarya çıkıksa ve harbici kolonyaysa 80 derece falan pirince koymanada gerek yok kendiliginden buharlaşır.


  • exodia  (16.12.10 23:12:58) 
2 gün açma kapağı. iki gün sonra açıp bak bir. tecrübe konuşuyor :)


  • sen git ben geliyorum  (17.12.10 06:39:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.