(4)
Büyük firmaların telif hakları ne kadardır?
Kahve dünyası, Burger King, McDonalds o kadar büyük olmasa da Roberts Coffee gibi firmaların telif hakları ne kadardır acaba.Telif hakkı alıp işleten tanıdığı olan var mı?Bilen, duyan var mı?
Kahve dünyası, Burger King, McDonalds o kadar büyük olmasa da Roberts Coffee gibi firmaların telif hakları ne kadardır acaba.
Telif hakkı alıp işleten tanıdığı olan var mı?
Bilen, duyan var mı?
0
burgerin 500 olduğunu biliorum
0
500-600 bin dolar civarı diyebiliriz.alırlarsa depozit mepozit derken üstüne bi yüzlük daha koyarsın başlangıç için. tabi bunun yanında kardan pay da vermek durumundasınız. tabi mülkün kirası, satın alması...vs. derken düz 1 milyona (tl) yuvarlanır o rakam.
edit: istediğin markanın franchising sayfaları vardır mutlaka. internet sitelerine girersen öğrenebilirsin tam tutarları. sitelerde yazmıyorsa mail atarsan geri dönüş yapılır mutlaka.
0
Liste için teşekkürler, cevaplar için teşekkürler. Bahsettiğim şey de arkadaşların dediği gibi franchising.
0
🌸
antti_sumiala
(
16.12.10)