[]

98-99 Sezonu Galatasaray Forması

Geçen hafta sorup yanıt alamadığım duyuruyu tekrar yapıyorum yüksek müsadenizle.

Ey ahali,

Başlıkta belirtilen forma için sözüm var bir arkadaşıma yıllardır. Alttaki linkte resmi yer alıyor bu formanın. Sahip olan için anlam taşıyacağından ötürü satacağını (ya da makul bir fiyatla satacağını) düşünmüyorum.

O yüzden sormak istediğim şudur : Formayı yıllar önce yaptırmış olup deposunda sağda solda bir köşede barındırmakta olan spor mağazası var mıdır? Nerelere baksam bulma ihtimalim daha fazladır? İstanbul içi kendim arayabilirim, diğer şehirlerde tavsiyeleriniz olursa da ayrıca değerlendirmeye alırım.

Teşekkürü bir borç bildim sizlere..

4.bp.blogspot.com

 
orijinal mi olması gerekiyor acaba?


  • vincenzo  (15.12.10 17:46:18) 
tercihen evet ama o kadar uzun süredir arıyorum ki sahtesi bile iş görecektir :)


  • cakabo  (15.12.10 18:23:25) 
galatasaray spor klübüne telefon edin,mail atın vs. bir şekilde ulaşın, ulaştıktan sonra şöyle söyliyin, ben sizin formalarınızın koleksiyonunu yapıyorum doğduğumdan beri lakin 98-99 sezonu forması yok bir tek. Acaba bu formayı nasıl teminedebilirm. Sizden almama(ücreti karşılığında) bir yolu varmıdır?

bir diğer yol ise adresini şuan hatırlamdığım bir forma satış sitesi. Orada eski formalar satılıyor. adresi bulabilirsen orayı bakmanı öneririm. bi ihtimal orada da olabilir.
  • skywalkeremre  (15.12.10 18:40:02) 
bulursan haber ver panpa ben de alırım, grisine yandığımın forması ya.


  • r_u_h  (16.12.10 04:10:54) 
GS Store ile iletişim kurdum ancak bu formanın ellerinde bulunmadığını söylediler.
Forma satış sitesini arayacağım internetten..

  • cakabo  (16.12.10 10:23:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.