[]

the sims 3 hız sorunu

Merhaba,
The Sims 3 oyunu ilk çıktığı günlerde, orjinal olmayanlarında zamanın akışıyla ilgili bir sorun varmış. Yani 3 kat hızlı ak da deseniz, o bildiğimiz sims hızında gitmiyormuş olaylar. Bu sorun şu anda çözülmüş durumda mı? Şu an orjinal oyun alabilecek durumda değilim maalesef.
bir de dizüstü bilgisayarda oynamak dizüstü bilgisayarı ne derece zorlar, uzun vadede mutlaka bir sorun yaratır mı?
bir de ek paketlerin hepsini yüklediğimi düşünürsek sistem gereksinimleri ne olacaktır, ya da tek başına sims 3'le farklı olacak mıdır?
teşekkürler şimdiden.

 
ilk çıktığı zamanlar korsan oynamıştım öyle bir sorun yoktu bende.

bilgisayarın özelliklerine bağlı.
  • sanal uyku  (14.12.10 15:54:30) 
Bende de öyle olmuştu o. Ekran kartının dandikliğinden.


  • daddy  (14.12.10 16:07:01) 
ben aylardır korsan oynuyorum gayet normal hız olayları. ama bilgisayarı fena halde kastırıyor sahiden. bilgisayarın çok ısınması dışında bir sorunla karşılaşmadım ben.


  • gene mi gene  (14.12.10 16:13:44) 
teşekkür ederim. yükledim şimdi oyunu ve şu anda da oyunu açma sorunu yaşıyorum. :D
yani crack'i denildiği gibi yaptım, oyunu kurduğum yere kopyaladım falan ama oyunu açmak için bir serial number kutusu daha çıkıyor ve üzerinde yüklerken kullandığım seri numarası var hali hazırda. done diyorum geri geliyor. anlamadım gitti. :S

  • bi mekan  (14.12.10 18:31:01) 
tamam tüm sorunları hallettim, biraz beceriksizim bu konularda. teşekkürler tekrar. :)


  • bi mekan  (14.12.10 20:31:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.