[]

karın kası çalıştırmak için alet

peşinen; düz mekik çekmek için hem yerim yok hem de üşeniyorum.. ama alttaki iki aletten biri ile bunun daha kolay olacağını düşünüyorum.. yine de hangisini alsam karar veremedim.. linkler örnektir, ürün ve fiyatlar değişiyor, onlara takılmayın..

1- şu tatta yeni nesil mekik aletleri
www.hepsiburada.com

2- elektrik vererek karın kası çalıştıran aletler
www.hepsiburada.com

açıkçası üşengeç biri olarak 2.'si daha işime gelir ama işte sağlıklı mıdır, böyle hemen tak çalıştır mümkün müdür, jel zart zurt sürmeden olur mu, kullananlar memnun mudur vs?

 
üşengeç olma. böyle aletlere gerek yok.
Her gün 8 minute abs serisini izle youtube'tan karın olanını için.
Günde 8 dakika ayırarak güzel bir karnınız olsun ;)
  • winston insani  (14.12.10 14:16:36) 
karın kası oluşumunun mekik vb hareketlerden daha çok diyetle alakası vardır.az yağlı beslenin,bol bol protein tüketin,su ve tuz tüketimini iyi ayarlayın,tabi hiç mekik çekilmeyecek diye birşey de yok,tam mekik yerine başlangıçta günlük 50 yarım mekik çekmek iyidir ( www.diyetvakti.net )sonrasında 100-150 ye çıkarabilirsiniz sayıyı.hem bu aletlerle yaptığınız kaslar güç uygulamadan elde ettiğiniz kaslar olacakları için kalıcı olmayacaklardır.


  • karadelikuzmanisairaneruh  (14.12.10 15:19:33) 
crunch yapamıyorsan bildiğin mekiği mümkün mertebe dik açıyla yap. kademeli ayaklarını yukarı kaldır. bu aletlerin hiçbiri bi işe yaramaz.


  • no avalon  (14.12.10 15:54:48) 
2.alet külliyen yalan
1.nin de sırt ağrısı yapabileceği kanaatindeyim

  • isimmisimyok  (14.12.10 19:23:25) 
www.youtube.com
youtubda bu var, bir kac kez denedim, gebertiyor soylym

  • jeharfi  (13.03.13 14:58:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.