[]

yanak kılları

Çok sevgili Wookie kardeşlerim,
yanaklarımın üzerinde çıkan kılları almaktan bıktım ve bu kılları lazerle aldırmak istiyorum daha önce bu işlemi yaptıran veya bilgisi olan arkadaşların tavsiyesini almak istiyorum.
ne kadar tutar, acıtır mı ,tek seans mı ,nereyi tavsiye edersiniz ?


 
markapon.com,fırsaton.com tarzı sitelerin kampanyalarını takip ederseniz oralarda
4-5 seanslık paketler sunuyorlar,baya ucuz oluyor.
suratı bilmem ama lazer acıtıyor.en azından bnm canım yanmıstı.
birkaç seans gitmek gerekir,tek seansla olmaz.
  • demoniclewinsky  (13.12.10 13:13:11) 
-acıtır
-bir seanstan fazla sürer
-kış en iyi mevsimdir
  • no avalon  (13.12.10 13:28:45) 
Usta eski bir wookie olarak beklediğin kabahat derim.

Lazer ile bir kaç seans da epey fark ediyor, gerçi asla sona ermiyor ama ince ince farkedilmeyecek kadar çıkıyor onları da iki ayda bir giderek halledebilirsin. Dikkat edilmesi gereken güneşe fazla çıkmamak o kadar.

Tavsiye edilecek yer seniz yaşadığın yere göre değişir tabi ama istanbul'daysan epiderm i tavsiye ederim. Bilmedik yerlere gitmemek lazım, epiderm temiz doktor kontrolünde vs.

Seans fiyatı da 60tl
  • thefin  (13.12.10 13:32:45) 
hatun kişi isen asla yaptırma. amca olursun
erkek kişi isen yaptır da ucuz dandik yere kaçma kıy parana doktoru olan bi merkezde yaptır. (yapan da doktor olsun)

  • isimmisimyok  (13.12.10 21:10:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.