[]

uçak bilet değişikliliği

Selamlar ve merhabalar.

şimdi brüksel - türkiye gidiş dönüş bilet aldık.

normalde 21 ocak tarihinde biletin günü lakin bunu 20 ocak yapma gibi durum olabilir mi?
hem ücretsiz olucak hem bu olanağı pegasus sağlıyacak?

eğer acentası olan arkadaş varsa böyle bir yetkisi olabilir mi değişiklik gibi?

 
eğer promosyon bilet değilse 24 saat kalaya kadar ücretsiz değişiklik yapabilmeniz lazım ama yeni alacağınız tarihteki bilet fiyatı daha fazla ise farkını ödemek durumundasınız


  • winstoncash  (12.12.10 23:08:58) 
sözde ücretsiz değiştiriyolar ama 20 ocaktakini su an almış gibi olacagınız icin o bilet daha pahalıdır buyuk ihtimal o farkı bi de 25tl değiştirme ücreti veriyosunuz. biz gidiş donus icin aldıgımız biletten donuşu ertelemiştik böyle olmuştu.


  • rurouni  (12.12.10 23:14:38) 
ya bu 300 bin koltuk muhabbeti için almıştık.
o tarihte de bilet fiyatı aynı
herhangi bir fark yok yani, aynı fiyatsa değişmeleri gerekir bence.
bunun için de 50 euro fiyat istemişlerdi geçen sefer bilet zaten 40 euro
  • sert yerden yavas  (12.12.10 23:25:36) 
değiştirmezler sanmıyorum. zira aldığınız bilet promosyon sınıfına girer ve genelde %99,99 promosyon sınıfı olan biletlerde iade ve değişiklik yapılmaz. bunu bilet alırken okudum ve kabul ediyorum dediğiniz şartlarda yazmış olmaları lazım. ayrıca info olarak bile görünür bileti iade veya değişiklik durumu.


  • faaip de oiad  (12.12.10 23:31:27) 
biletin kodunu bulup, search et.
cogu promosyon kodunu deisemez, iptal edemezsin.

  • uyku semesi  (12.12.10 23:39:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.