[]

opera browser

başka yerde oluyor mu bilmiyorum ama sözlükte msj yaz diyorum. msj yazma kutucuğu çıkıyor. pata küte pata küte yazarken 3 saniye falan sonra tüm metin seçiliyo ve ben yazmaya devam ederken önceki yazdıklarım silinip son yazdığım harflerden devam ediyor.

sürekli oluyor bu. hatta bi entrye doğrudan cevap verirken bile, referans entry numarası duruyor ya. alıştım artık bana sormadan tümünü seçecek, bekliyom 3 saniye falan sonra o kutudaki tüm metin seçiliyor. ben ok tuşuna basıp seçimi kaldırıyor sonra yazıyorum

nedir bu. mantığı nedir. nasıl hallolur.

her sürümünde böyle bu. refleks oldu artık. mail falan bile yazarken tırsıyom başka tarayıcılarda. alışkanlık ya. allahtan ctrl+z yapınca uçan kısımlar geri geliyor

 
oyle o, ie de fln da o entry numarası secili geliyor zaten. sen hemen yazmaya baslayınca da yazdıklarını default gelen metne ekliyor.

nefes al once entry numarası belirince yaz. baska da olmuyor.
  • bryan fury  (22.01.08 20:40:01) 
bryan evet şimdi farkettim ve anladım o sanırım bi kod. hani referans vermek istemez ise silmekle ugraşmasın yazınca silinsin diye.

operadaki sorun da şu sanırım. o kodun yüklenmesi vakit alıyor. ben yazmaya başladıktan sonra kod açılıyor ve ekranı komple seçiyor.

ie de anında seçiyor. e bunu kaldırmaz mıyız. opera 3 saniye geç yüklüyor diye beklemeyeyim o kadar ya. disable etsek falan. sinir bozucu
  • efruz  (22.01.08 21:18:42) 
tools-pref-advanced-browsing den loading de redraw instantly var bi de, daha ziyade resimler, butonlar için o. baska da ben bilmiyorum.

evet dedigin gibi biraz gec acılıyor o kısım opera da.
  • bryan fury  (22.01.08 21:46:28) 
yuxel e msg atın bi sozlukten, o biliyordur. varsa disable etmek.


  • bryan fury  (22.01.08 21:47:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.