[]

3-4 ay önce gördüğüm ev ilanı

hayatımın evi gibiydi. yeni yapılacak şu residence'lardan sanırım. hani bu aralar reklamları çıkan site tarzı yerlerden. farklı yanı ise 1+1 ve dubleks olmasıydı.

resimdeki gibi bişiydi kabaca. :)

hatırlayan veya görmüştüm ben de diyenlere şimdiden teşekkür ederim.

edit: şimdi düzelttim resimi :) (paint'le 1.5 dakika)

 
görünmüyor yalnız fotoğgraf.


  • teritori  (11.12.10 23:41:09) 
oha ben de gerçek foto olacak sandım. bir çok projeden haberim var istanbuldaki ama bu şekilde yardım etmem zor be :)


  • teritori  (11.12.10 23:46:37) 
ya hafiften yünikh bişe değil mi bu? google'da tırt sonuçlar çıktı.


  • hikaye mesture  (11.12.10 23:49:05) 
hayallerimin eviydi diyosan: kkıbrıs'ta bunlardan çok var. hem de denizin dibinde girnede. 500 liraya kalıyosun. dur yahu. bu benim eski evim:)
soruna cevap olmadığının farkındayım. ama bu tarz evleri yerinde tetkik etmek gerektiğini düşünüyorum. çünkü çok kolektif bir yaşam biçimine müsait. yani yan komşunun traş olduğunu bile duyabilirsin. ben her sabah bi heykel çalışmasına tanıklık ediyordum. ayrıca dışa açılan balkonda hiçbir mahremiyetin olmuyor. kim ne pişirse sen de kokluyosun ve gürültülü oluyor. ama tabi bunu çok şık bi şekilde dizayn etmiş ve kimsenin kimseden haberi olmayacak bi forma sokmuşlarsa onu bilemem.

  • gumus kedi  (12.12.10 00:04:18 ~ 00:04:56) 
levent loft veya loft bahçe olmasın bu? gerçi yapılacak diyorsun ama..


  • allanz  (12.12.10 01:11:46) 
levent loft bu, ben de bayılıyorum bu tarz.


  • terp  (12.12.10 09:35:34) 
süpermiş de kaç para bu levent loft var mı bilen


  • photo85  (12.12.10 10:48:18) 
www.ilgintv.com
bi de böyle bişi varmış..

  • kediebesi  (12.12.10 10:55:41) 
halkalıda biten bir projede studyolar bu sekilde.adı aklıma gelmedi.yolumun ustunde bakarım istersen


  • cizgilipijama  (12.12.10 12:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.