[]

Kuaföre Gitmekten Korkuyorum!

Saçımı şimdiye kadar berbere kestirdim ama artık iyice uzadılar ve herkes kırıldığını, kuaföre gidip kırıklarını aldırmam gerektiğini söylüyor düzgün bir uzama görebilmem için, lakin daha önce hiç erkek kuaförüne gitmişliğim yok (Hayır bayan kuaförüne de gitmedim.) ve nereye gidebilirim hiç bir fikrim yok. Saçlarımı daha da uzatmak istiyorum o sebeple işte ucundan accık kestireyim diyorum. İzmir'de oturuyorum, kuaföre giden erkek arkadaşların yardımlarına muhtacım, sonra başıma bir şey gelirse sözlük halkı olarak hepimiz üzülürüz.




 
alt taarafı 2 cm saç kesilcek neyin davasını yapıyosun anlamadım ki


  • sert yerden yavas  (11.12.10 23:33:04) 
kendin kes kesilmesi gerekiyorsa. bi de amerikan tanrıları nı buldum ama param yok, alamıyorum. sen al bari.


  • ley ley  (11.12.10 23:40:39) 
Öncelikle İzmir'de yaşamıyorum ama kuaförle berberin hiçbir farkı yok benim gözümde.Tek farkları biri markalı bilindik şampuan kullanır diğeri muzlu çilekli yani malzemedir tek farkeden.Yoksa kuaförlerde sınavla adam işe almıyorlar berberlerde de gerçekten çok yetenekli ve öngörüsü olan insanlar çalışıyor.


  • layer26  (11.12.10 23:41:37) 
Uzun saçlı bir er kişi olarak bayan kuaförüne gitmenizi tavsiye ederim kırıkları aldırmak için. Erkek kuaförüne (yani ciks berbere) gidip o kadar para bayılmaya da gerek yok, her kadın kuaförü bu işi yüzlerce kez yapmıştır ama berberin iisini bulmak zor genelde.


  • johan sebastian  (12.12.10 00:21:13) 
cinsiyet nedir? :)


  • anasi mezar dikecekmis  (12.12.10 01:45:32) 
hacım ne varsa kadın kuaförlerinde var. ben gittim geçen haftalarda. akşam saatlerinde pek yoğun olmuyorlar ayrıca erkekleri yadırgamıyorlar da.

berberler uzun saçlardan anlamıyor.

ayrıca düşündüm de bunlar dirseklere de dayamıyor asdşilkjh
  • elmalili hamdi yazar  (12.12.10 02:26:40 ~ 02:28:19) 
hem bayan hem erkeklere hizmet veren bi salon bulun oraya gidin


  • photo85  (12.12.10 10:50:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.