[]

göz seğirmesi

sıçtığımın gözü iki gündür aralıklarla seğiriyor. sinirlerim aşırı bozuk bununla alakalı olabilir mi? değilse nedendir?


ayrıca omzumda deri soyulma beyazlaşma pul pul olma gibi şeyler var. iki omzumda da simetrik olarak aynı bölgede ufacık iki leke gibi bir şey. bir omzumdaki deri böyle pul gibi diğeri de beyazlamış sanırsam dersi soyulmuş orada. ama ikisi de simetrik. bunlar da yeni oldu. neler oluyor olm bana?

doktor moktor falan demeyin kafanıza sert bir cisim atarım, bizim de aklımıza geliyor her halde. sadece ne oldunu bilen var mı diye soruyorum, bir de sinir stres böyle şeyler yapar mı?

 
magnezyum eksikliği.(bkz: magnezyum)


  • sannora  (09.12.10 14:22:56) 
sinuzit'te olabilir.


  • mahallenindelisi  (09.12.10 14:31:35) 
dün benimki de bütün akşam seğirdi ve annemin yorumu:

-sağ gözse seviniceksin, sol gözse üzülüceksin.

:)

şaka bir yana benimki de çok stresli olduğum dönemlerde seğirir. strestendir.
  • archit3ct  (09.12.10 15:46:18) 
benimki sağ göz kurtardım yani : ))


  • cedric tweedledee  (09.12.10 15:48:12) 
cedo, sen çok strese girmişsin. sana günde 2 doz sevişme öneriyorum.


  • anti silence  (09.12.10 17:43:21) 
işte be budur nokta atış yaptı adam!

saol anticim : )
  • cedric tweedledee  (09.12.10 18:34:42) 
tamamen stres bu


  • erobur  (09.12.10 22:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.