[]

Yazları yurtdışında çalışmış olan Üni öğrencileri, bir bakabilirler mi acb?

Gerek doktorumun tavsiyeleri, gerekse her yaz olduğu gibi evde boş boş oturmak istemememden ötürü yurtdışında çalışmaya karar verdim.. Ama ne yapacağımı, kimlere danışacağımı, prosedürlerini falan hiç bilmiyorum. Daha önce üniversite öğrencisiyken yurtdışında çalışmış olanlar mutlaka vardır. Neler yapmalıyım? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Not 1: kendimide tanıtayım; (belki genel şartları sağlamıyor olabilirim)
üniversite öğrencisiyim, 18 yaşını doldurdum, ve yıl sonunda advanced seviyesinde ingilizce, mittelstufe 2 seviyesinde de almanca biliyor olacağım.Ehliyetim yok.

Not 2: Work and Travel olmasın. Avrupa'da bir yerde olmak istiyorum..


teşekkür ederm şimdiden.

 
ec.europa.eu

ama öyle para kazanmaya gidilmez buna anca kalacak yerle cep harçlığı verirler
  • wartzayt  (08.12.10 23:04:15) 
AIESEC'i araştırın. Hem de staj yapmış olursunuz.


  • sourlemonade  (09.12.10 02:29:06) 
@wartzayt..

amacım fazla para kazanmak değil.. yazı evde geçirmemek.. :)

@cosmicstring

henüz hazırlık sınıfındayım.. staj yapabilirmiyim bilmiyorum.
  • wagner love  (09.12.10 17:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.