[]

TOEFL sonrası soru?

Merhaba behzat ç.'ler TOEFL'la ilgili 2 sorum olacak:

1. bu reading listeningde bazen fazla sorular geliyor (kimine ordan kimine ordan yani) biliyorsunuz, bu fazla gelen kısımlar değerlendiriliyor mu? en kötü yaptıklarınız mı çıkarılıyor nedir nasıl puanlanıyor?

2. writing de puanlar 15-15 mi ?

3. integrated writing de conclusion yazılamadıysa (1-2 cümle eksik kaldıysa) aşağı yukarı kaç puan gider?

danke şön

 
1. ben hiç sınava girmedim ya da bi toefl testi çözmedim ama geçen gün bi arkadaş dedi ki böyle fazla sorular oluyor bazen. daha sonraki sınavlarda bu soruları kullanalım mı acaba diye denemek için koyuyorlarmış. yani asıl sorular ve ona ek olan deneme amaçlı sorular var. ama sınava girenler hangilerinin gerçek sorular olduğunu bilmedikleri için hepsini yapmak zorunda.


  • tepedeki psychedelic adam  (08.12.10 16:47:39) 
1. Sınava girerken fazla gelen bölümlerin kendi araştırmaları için yaptıkları bir çalışma olduğu minvalinde birşeyler yazıyor.Yani değerlendirmeye alınmıyor diyorlar.Ama tam olarak kimse bilmiyor.

2.Evet

3.Integrated bölümünde ekstra bir sonuç yazmak zorunlu değil,yani reading pasajında belirtilenleri listeningde söylediği şekilde çürüttüklerini belirttiysen,ekstra bir sonuç yazmak gerekmiyor.Ben giridğimde yazmamıştım tam puan gelmişti.
  • FAtE  (08.12.10 18:10:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.