[]

Beyoğlu'nda sabahlamak...

Cumartesi akşamı sadece bir konser için İstanbul'a gidiyoruz da... Sabah 7 treniyle geri döneceğimiz için konser sonrası bikaç saat oyalanmak gerekecek. Şimdi cumartesi gecesi hayat sokaklarda değil mi? Beyolunda oyalanacak biyerler bulamaz mıyız? 4-5 saat için hostel gibi bişeye girişmek istemedik.

Bide 7 trenine yetişmek için karşıya sabahın köründe nasıl geçeriz? Dolmuş, otobüs, vapur? Ne çalışır o saatte?


 
4-5 gibi sokaklarda olmayın derim. çorba vs içerek zaman öldürülebilir belki.


  • sttc  (08.12.10 00:42:09) 
cumartesi günleri gece 4-5 gibi istiklal gayet kalabalık oluyor.

karaköy-haydarpaşa vapurları 6-6:30 gibi başlıyor. sanıyorum en geç 6:30'a binmelisiniz ki yetişebilesiniz.
  • deckard  (08.12.10 00:57:16) 
haydarpaşa iskelesi kapalı. 6:30 kadıköy'e binerseniz trene yetişmeniz zor.

ek: haydarpaşa açılmış dün haydarpaşa'da indim.
  • cro magnon  (08.12.10 01:08:29 ~ 11:36:44) 
sokaklarda sabaha kadar kalmayın, üşütürsünüz. bar, büfe, kade bişiyler bulunur her zaman, hatta sizin tren kalkana kadar açık barlar da var.

otobüs ya da dolmuş kullanmanız gerekecek.
  • tedirginlik hucresi  (08.12.10 01:22:10) 
anadolu ya geçin konserden sonra orada eğlenin?


  • cnky  (08.12.10 01:39:57) 
özellikle cumartesi saat 4 den sonra beyoğlunda bulunmanızı tavsiye etmem. yalnızca ipsiz sapsız kalır onların da sarhoş olanları kalır. kesinlikle tavsiye etmem.

bebek ya da arnavutköy tarafına inin, boğazda yürüyün oturun oralar tehlikesiz ve güzel hem istanbulun tadını çıkartın 4-5 saat zaten göz açıp kapayıncaya kadar geçer orda
  • ssyumusakg  (08.12.10 02:50:33) 
ne iskelesi ne vapuru allaseversen. o saatte adamın zaten uykusu geliyor.abi yeter hadi binelimdolmusa gidelim diyorsun. tecrübelerime dayanara, saat 4 gibi işinizbitince kafeka var hemen mc donalds ın arasında. oraya gidinkahve falan için bir kaç tane. sonra kadıköy 110 numara yada bostancı dolmusuna binin(112 de olur) gidin. trene ya bostancıdan binersinz yada söğütlüçeşmeden.
haydarpaşa kapalı olduğu için uğrasırısın 110 ile.sen en iyisi 112 ye bin.

öptüm bye
  • raki masasinin degismez adami  (08.12.10 07:48:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.