[]

öğretmen maaşları günü?

emekli öğretmenler icin farkliymis o tamam da,
ücretli ögretmenler icin yatma günü nedir?

once ay basinda dediler.
simdi ise telefon actigimda yarin (7sinde) diyorlar.


bu gun, neye gore belirleniyor?
bu aylik boyle bir durum mu oldu, yoksa her ay bu gün değisir mi?
degisiyorsa, insanlar nasil plan yapiyorlar parasal olarak?

kesin bilen varsa ve cevaplarsa sevinirim.
tesekkurler.

 
normalde 15'i öğretmenler için ay başıdır, maaş o gün yatar.


  • kayranin kedisi  (07.12.10 11:08:19) 
1) e ayin 7si nedir bu durumda? niye yarin?
2) neden bana 29-30 gibi yatabilir demislerdi daha once?

7 / 29-30 / 15

hangisi? acaba sizin dediginiz kadrolular icin mi gecerli?
kafam karisti.
  • la traviata  (07.12.10 11:19:22) 
sözleşmeli öğretmenler için çalışmaya başladıkları gün olabilir her ay maaş alacakları gün. kadrolular 15'inde alıyor.


  • kayranin kedisi  (07.12.10 12:01:47) 
kadrolu öğretmenler 15'inde maaş 1'inde de ek ders ücretlerini alıyor diye biliyorum


  • atrin  (07.12.10 13:35:46) 
siz ek ders sistemine göre para alıyorsunuz. ama farkınız şu ki, kurumlar birleşti tezgâhına rağmen ssk tipi. yâni ücret işlemlerinizi ayrı bir birim yapıyor.
öğretmenlerin ek ders ücret ödemeleri yönetmeliğinde ayın 1'nden sonra ödenir dendiği için, bâzen bir hafta sallarlar. ayın beşine yahut ikisine kadar ödenir denmemiş ne yazık ki. sendikalar da bunun için adam tolayıp eylem yapmıyor işte.. oysa şu anki sistemde en çok bir gün geciktirmeleri gerekir. o da kontrol gerekliliğinden. parayı işletenler var emin olunuz:) il bazında çok büyük yekün tutuyor çünkü..
neise, sizinki de daha farklı bir yılan hikâyesine dönüyor olabilir. işiniz kölelik değil mi? katlanacaksınz..
  • yapacakbirseyyok  (07.12.10 18:36:44 ~ 22:21:24) 
ücretli öğretmenlerin maaşları bildiğim kadarıyla kadrolu öğretmenlerin ek dersleriyle beraber yapılır. ek ders hesapları ise her ayın sonunda ilçe milli eğitim müdürlerine gönderilir, ilçede mal müdürlüğüne gönderir listeyi. daha sonra para bankaya gönderilir mal müdürlüğünden, bankada bir iki gün bekletir genelde parayı elinde nedense. bütün bu işlemler ayın 1inde bitmiyor maalesef özellikle büyük şehirlerde.
özet geçiyorum işlemlerin süresi 1i ile 12si arasında değişebiliyor.

  • dutturudunya  (07.12.10 18:41:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.