[]

maaş beklentisi

iş görüşmesinde soruldu, maaş beklentiniz nedir diye. yaklaşık olarak şu dedim. brütü sordu, o da tahminen şu civardadır (kafadan hesaplamaya çalıştım) dedim. ama ardından iş detaylarını konuşunca az geldi. şimdi sorum şu; olur da pozisyon için bana karar kılarlar, ararlarsa dediğiniz miktarı kabul ediyor musunuz diye, bunu değiştirme, tekrar pazarlık yapma imkanım var mı? söylediğimin 1,5 katına çıkmayı düşünüyorum. sonradan değişiklik tuhaf olur mu?




 
yok, siz aklınızdaki rakamı söyleyin ama unutmayın stepnede sizin söylediğiniz rakamın altına bulunan adaylar olursa son teklifinizden sonra seçilme şansları size göre artar diyelim.


  • kobretti  (07.12.10 10:44:58) 
haklısınız. işi kaybetmek de kötü olur ama başladıktan bi iki ay sonra görüştüğüm başka yerlerden daha yüksek teklif alırsam bu işi bırakmak istemem. kafamda bunun endişesiyle çalışmak istemem.
sonradan artırma olayında çekindiğim kısım, oluşturacağım kötü izlenim.

  • sttc  (07.12.10 10:47:39) 
merak etmeyin, bir kılıfına uydurursunuz. yanlış hesap bağdattan dönermiş.


  • kobretti  (07.12.10 10:55:20) 
brüt soruyorsa firmanın bir skalası vardır zaten sen 1.5 katı istedin diye onu vereceklerini sanmam. ama istemediğin bir maaşa çalışma tabi ne işin var.


  • ozdek  (07.12.10 11:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.