[]

Iphone 3 bilemedin 4

Amerikandan arkadaş getirecek de bazı sıkıntılar var.

1-Amerika da bu nane ucuz mudur? (basit sorudan başladım)

2-3 mü alam 4 mü (kimileri 4 yerine 3 ün bilmem ne modeli var onu al diyor)

3-aleti buraya gelince sorunsuz çalıştırabilir miyim ? (pasaporta kayıt mayıt diyorlar nasıl olacak o iş? ben Amerika ya yada yurt dışına o tarihlerde çıkmamış olsam da-bayramda çıktımdı- pasaportuma kayıt yaptırabilir miyim misal?)

4-su süreç hakkında başka bilmediğim, bilmem gereken,"sakın haaa...", "şunu sakın unutma" diyeceğiniz bir durum var mıdır?


bu konularda beni aydınlatırsanız sevinirim.

 
1- yarı yarıya fiyat farkeder. Ancak kontratlı değil de unlock bulunması gerekli
2- 4 al, eskiye rağbet olsa bit pazarı hikayesi. teknik olarak çok farklılar
3- arkadaşın pasaportu ile bir telefon bayisine gidecek beraberce kayıt ettireceksiniz cihazı. Yalnız arkadaşın bundan sonra 2 sene daha yeni bir telefon kayıt ettiremez. 1 pasaport 1 kayıt
4- unlock olmasına dikkat edeceksin sadece gerisi çok önemli değil.
  • gitti gelecek  (07.12.10 10:16:33) 
amerikadan alinanlar icinde fabrikadan kilitsiz olan yok bildigim kadariyla. zaten bu sebeple kanada veya hong kongdan vs aliyorlar.

fiyat karsilastirmasi (biraz eski olabilir) img.donanimhaber.com

unlock islemi mesakatli bir is. her yeni cikan firmware sonrasi baseband yukseldiginden tekrar unlock etmek gerekiyor. bence amerikadan alip aletin unlocki cikacak diye bekleyip durmayin. ayrica muhtemelen oradan alinan 4.2.1 olacak gelecektir ve bir belada oradan cikacaktir. uzun mevzular.
  • entrapmen  (07.12.10 12:07:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.