[]

balayına giderkene pasaport sorunsalı

kızlık soyadı ile alınmış pasaport ile nikahın ertesi günü direkt yurt dışına balayına gidilebilir mi? herkesten bir ses kafam karıştı. bir bilen aydınlatsın lütfen. aydınlanana kadar yukarda kalabilir miyim ?




 
nüfus cüzdanın da hala bekarlıktan kalmaysa olur gibi bence.


  • let the game begin  (06.12.10 16:41:06) 
daha net cevaplar verecekler cikacaktir, yaniltmak istemem fakat, havaalaninda nufus cuzdanina bakilmiyor, bir tek pasaport ve bilet, o yuzden de biletteki isimle uyuyorsa pasaporttaki isim sanirim sorun olmayacaktir.


  • Labyrinthe  (06.12.10 16:49:05) 
Hertürlü gidilir


  • mikelarteta  (06.12.10 16:59:14) 
zaten evlendiginizin ertesi günü nüfus cüzdaninizi değiştiremezsiniz. nüfus cüzdanı değişmeyince yeni soyadini pasaporta da ekletemezsiniz. dolayisiyla bilet kizlik soyadina gore alindiysa bi problem olmadan seyahat edebilirsiniz.


  • alan shearer  (06.12.10 17:23:46) 
bir gün önce evlenmiş birisi sistemde evli olsa da kağıt üstünde değil. nüfus cüzdanını en geç 1 ay içinde değiştiriyorsun.
pasaportu değiştirmeye gerek yok, içindeki sayfaya polis ek not düşüyor.
önemli olan bilet ve pasaport isminin uyuşması.
evli- bekar yazması çok önemli değil.
  • pyro clustic flow  (06.12.10 19:10:07) 
gittim, bir sorun olmuyor.


  • nefertarii  (07.12.10 01:14:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.