Giriş
(3)

Travian ve tahıl deposu?

Sual
Oyuna yeni başladım. Tarlalardan birini seviye 5 yaptım ve değirmen çıkıyor şimdi yeni kurabileceğim binalar arasında ama kurmama izin vermiyor "önce tahıl deposu kur" diyor. Tahıl ambarı seviye1'de yani tahıl ambarı ile tahıl deposu aynı şey değil. Oyun yönergesindeki binalara bakıyorum ama tahıl d
Oyuna yeni başladım. Tarlalardan birini seviye 5 yaptım ve değirmen çıkıyor şimdi yeni kurabileceğim binalar arasında ama kurmama izin vermiyor "önce tahıl deposu kur" diyor. Tahıl ambarı seviye1'de yani tahıl ambarı ile tahıl deposu aynı şey değil. Oyun yönergesindeki binalara bakıyorum ama tahıl deposu diye bir şey bulamıyorum arkadaş nedir bu yahu?
0
Sual
(20.01.08)
diğerlerini de seviye 5 yap. ondan sonra çıkar. zaten direk birini çoğaltman mantıksız.
0
thefirstfbli
(20.01.08)
diğerlerini 5 yapmana gerek yok. değirmeni bir üst seviyeye artırman için gereken "1240" tahıl depona sığmıyor şu anda.

ambar ile depo aynı şey. oraya tahıl ambarını arttır yazsalarmış daha iyi olcakmış.

hatta şöyle diyeyim (bırakalı epey oldu ama): senin ambarın seviye 1 ise 1200 birim alıyordur. değirmenin istediği 1240. şimdi anlatabildim sanırım.
0
infernal majesty
(20.01.08)
infernal majesty'nin söylediği doğru senin depolayabileceğinden daha fazlasını istiyordur.
fakat sadece tarlalarından birisi seviye 5 ise şu an değirmene hiç gerek yok ilk önce hepsinin seviyesini arttır daha sonra değirmen, tuğla fırını gibi %25lere saldır. değirmene vereceğinle en az 3 seviye tarla arttırırsın
0
fiddlerontheroof
(20.01.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.