[]

Noluyo lan bana?

Kendimi bildim bileli gamer ve geek'im. Ancak son 2-3 aydır doğru düzgün oturup oyun oynayamıyorum. Fırsatım olmadığından değil, oyunu açıyorum 15-20 dakika oynayıp sıkılıp kapatıyorum. Icon Adventure, Action Adventure hatta Text Adventure bile oynayan bir insanım ve bir türlü bitirme fırsatım olmayan Sanitarium, American McGee's Alice gibi oyunlar elime geçmesine rağmen fazla oturup oynamıyorum. Günde 10 saat veya daha fazla oyun oynamak benim için işten bile değilken, şimdi bilgisayar karşısında boş boş saatlerimi harcıyorum. Keza film izlerken de öyle, yarım saatten fazla film izlemiyorum, bir filmi 3-4 oturumda seyrediyorum. Ne zaman başladığını bilmiyorum bu olayın tam olarak ama yaz sonuna kadar gün boyu hiç kalkmadan World of Warcraft oynadığımı hatırlıyorum. İşte ağustos ortasına doğru WoW'u bırakıp solo oyunlara yöneldim, Assassin's Creed 1-2 gibi oyunları kısa sürede bitirdim, hani en başta 2-3 ay dedim ama tam emin de değilim ne zaman başladığı konusunda 3-5 hafta arası da olabilir. Sonuç olarak neden böyle oldum? Bitirmem gereken bi dolu oyun, izlemem gereken bissürü film var bilgisayarımda ve izlemedikçe birikiyorlar.

Ek bilgiler: Yaş 20, bölüm Bilgisayar Mühendisliği, vizelerim yeni geçti. Sosyal hayatım yerli yerinde.


 
sevgili arşi,
o kadar çok oyun oynadın ki 22'ne kadar olan oyun oynama kapasiteni doldurdun. zamanla geçer.

ayrıca giderek bana benziyorsun. 4 yıldır death note adlı animeyi bitirmedim ben. o derece.

öperim.
  • ley ley  (05.12.10 20:22:56) 
ben de film dizi izlemeye usenirim. oyunlarla ilgili bu durumu atlatmak istiyorsan bir iki yil kotu, yeni oyunlari calistirmayan bir sistemle yasa, sonra efsane geri doner :).


  • samfisher  (05.12.10 20:25:02) 
büyüyorsun muhtemelen, ki büyü artık. 20 yaşında adam ne oyunu, çık dışarı az çocuum.


  • tulkas  (05.12.10 20:33:21) 
@tulkas, sosyal hayatım yerli yerinde derken zaten dışarı çıkıyorumu kastetmiştim, ama yani bilgisayar başında zaten her gün 2-3 saat en az vakit geçiriyorum, bu vakitte oyun oynamak yerine boş masaüstüne falan bakıyorum, bilmiyorum neden.


  • 3 atli 7 katli  (05.12.10 20:38:34) 
senden 1-2 yaş sonrasında bana da olmuştu. sonrasında oyun oynayamadım. bitiyor aniden öyle gamerlık. nankör bişi:)


  • eyke  (05.12.10 20:41:07) 
bi de kimse söylemeden ben söyliyim istedim:

seviş geçer.
  • ley ley  (05.12.10 20:54:40) 
O zor ya, mühendislik okuyorum ben.


  • 3 atli 7 katli  (05.12.10 20:59:06) 
bahane bulma bana, ben de mühendislik okuyorum ama, öhöm, neyse.


  • ley ley  (05.12.10 20:59:41) 
multiplayer oyunların cazibesi yüzünden single oynayamıyorsunuz artık. en kısa sürede starcraft 2 alın ve battle.net'in keyfini çıkarın. geçmiş olsun.


  • sanal uyku  (05.12.10 22:00:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.