[]

oriflame satma-pazarlama

birtakım sorularım var:

1- sizce bu işe girilir mi? sıfır pazarlama kabiliyetine sahip bi insan ne derece başarır bunu?
2- güvenilir mi? batabilitesi var mı? (gerçi zaten ilk giriş 15 tl miş, bunun dışında batırabilecek bişe var mı?)
3- bir nev-i saadet zinciri olayı bi de bu, sanırım. oldu bitti uyuz olmuşumdur böyle olaylara.
4- ne kadar kazandırır?

daha önce bu işi yapan/yapmakta olan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

 
1-ben pazarlama kabiliyetim olmadan yapıyorum,mal kendini satıyor.
2-evet,güvenilir
3-saadet zinciri diyemem,öyle olsa ben girmezdim
4-satışına bağlı,mercedes alanlar var
  • password  (05.12.10 00:40:48 ~ 00:41:17) 
eğer çevren varsa ve gezmeyi seviyorsan mantıklı.
Bir tanıdığım sıfır polo alabilecek kadar birikim yaptı. Halen de çalışıyor.

1-Hiç bir şey yapmana gerek yok, insanlarla muhabbetin iyiyse sadece ürünleri ortaya saç.
Bir kadın her zaman ihtiyacı olan şeyi almaz, olmayanı da alır. Kapitalizm işte budur zaten.
Gerçekten ihtiyacımız olmayan şeyleri tüketmek. Ama para kazanırsın gerçekten. Cüzi bir miktarda yanında taşıyabileceğin kadar ürün taşı yanında, ufak bir çanta kadar.
Ürün kendini satıyor. Hiç bir zaman al demeye ihtiyacın yok. Sana tavsiyem sadece "indirimde" olan ürünleri vurgula. Muhtemelen bu işi yaparken bir sonraki katalogta indirimden çıkacak, indirime girecek ürünler hakkında bilgin olur. İndirimdeyken stok yapıp, İndirim bitince elinden çıkartırsın ;)

2- Batabilitesi yok. Gidip de 10.000 tl'lik mal almayacaksın sonuçta. En çok ne gidiyorsa en fazla 1.000 liralık stok yaparsın. Ama ilk aylarda yapmamanı öneririm.

3- Sadet zinciri gibi değil.
4- Satışına, çevrene bağlı.
  • kaan atakan  (05.12.10 05:22:00) 
saadet zinciri gibi...öyle olmasa tek bir elden ürün dağıtımı yaparlardı. ben satış yapınca benim üstümden başka biri, onun da üstünden başka biri para kazanıyorsa saadet zinciri değil demek bişey ifade etmez.


  • winstoncash  (05.12.10 08:16:55) 
oriflame, avon ws. $irketlerin çalı$ma sistemleri network marketing diye adlandırılır.

bu yazdığım iki firma dünya çapında firmalar olup sokağınıza doğru yok mu ulanbir avoncu/oriflameci deseniz inanın bana bir kaç ki$iden cevap alabilirsiniz. anında katalogları ile kapınıza gelebilirler.

detaylı bilgi için:

www.internettenpara.ws
  • robinbook  (05.12.10 22:51:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.