[]

Numara Taşıma 2

iyi akşamlar. dün numara taşıma hakkında bir soru sormuştum. orada senin adına bir fatura da (elektrik, su,vs.) istiyorlar demişlerdi. hatta birisi de ruhsat da olur demiş. şimdi, ailemle yaşadığım için faturalar benim adıma değil, ruhsatta arabanın işleriyle babam ilgilendiği için onun adına. ee geçemeyecek miyim vodafone'a? bu arada faturasız hat kullanıyorum. teşekkürler şimdiden.




 
ben vodafone'a taşırken hiçbir şey istemediler, gidin mağazaya sorun.


  • r_u_h  (04.12.10 21:57:17) 
faturasız hattan faturasız hatta geçiş yapacaksanız telefon numarası kimin adınaysa onun kimliği ve kendisi yeter.

eğer faturalı hatta geçiş yapacaksanız vodafone ek olarak şu evraktan birini talep eder;
www.vodafone.com.tr
  • demcan  (04.12.10 22:01:13) 
taşıma işlemi için kimlik yeterli.


  • nemo problemo  (04.12.10 22:01:17) 
faturasiz hatta tasimak icin kimlik yeterli, faturali hat icinse ikametgah + kimlik kabul ediliyor.


  • somethinginthewayshemoves  (04.12.10 22:40:59) 
faturasız hatta geçerken kimlik dışında birşey istememeleri lazım ancak bir şey sorabilir miyim turkcell'i neden düşünmüyorsun? hani kendi deneyimlerimden dolayı soruyorum bu soruyu turkcell bir çok açıdan daha avantajlı gerek tarifeleri olsun gerek çekim kuvveti vs olsun. telefonu çok kullanan birisi olduğumdan dolayı epey takip ediyorum tarifeler kampanyalar ve şunu söyleyebilirimki konuşma msjlaşma bölümü için ilk defa bir operatörde 20 liralık yükleme beni 1 ay idare etti. bis kullanımı extra ücret doğru ama kaliteside tartışılmaz. vodafone hattını kırıp atmış yakın zamanda da avea dan turkcelle geçmiş biri olarak söylüyorumki turkcell ezer her şekilde. (diğer operatörlerden de oldukça fazla insanla görüşüyorum sadece turkcell içi konuşmuyorum gene de karar senin)


  • bebek terlik  (04.12.10 23:20:55) 
@bebek terlik

bana da vodafone daha avantajlı geldi. özellikle internet paketi konusunda. mesaj paketlerinde zaten vodafone daha avantajlı. görüşme ücretlerinde de öyle aman aman bir fark yok. bu nedenle vodafone'u tercih ettim.
  • burbat  (04.12.10 23:26:14) 
turkcell faturalıdan vodafonea geçtim, turkcelli düşünme bile. 1 yıldır vodafone kullanıyorum (sevgilimin hattının turkcell olmasına rağmen) ve bence çekim kalitesi de ücretlendirmesi de çok uygun. faturasız hat için sadece kimlik yetiyor diye biliyorum.


  • kayranin kedisi  (04.12.10 23:33:43) 
3g paketleri fiyat olarak daha avantajlı doğru diyorsunda ne kadar verimli yararlanabileceğini de düşün derim band genişliği bazında ve türkiye geneli yaygınlığında turkcell daha kaliteli hani turkcell sempatizanı olarak görünüyorum şu an farkındayım ama cidden tecrübelerden dolayı söylüyorum bunları durduk yere 3 ay numara taşıma için bekleme tekrar:) hani işkence çektiriyo bildiğin turkcell dışındakiler msj paketleride vodafone 9 tl ye her yöne 3000 veriyo, turkcell 10 tl ye 5000 veriyor fln neyse dediğim gibi karar senin ben bir gsm zede olarak söylüyorm bunları


  • bebek terlik  (04.12.10 23:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.