[]

İlk görüşte aşık olduğum kıza nasıl nasıl tanışma teklif edebilirim ?

Arkadaşlar ben bu konularda biraz tecrübesizimde sizin engin bilgilerinizden faydalananmam lazım :) .Şimdi ben okulda gördüğüm bi kızdan acayip şekilde hoşlandım direk gidip yanına tanışabilirmiyiz demeyi düşündüm sonra cesaret bulup gidip söyleyemedim sonra feysbuktan ekledim onuda tanımadığı için kabul etmedi heralde ben bu kıza nasıl açılabilirim ??Yardımcı olursanız çok mutlu ve minnettar olucam iyi akşamlar :)




 
tanışma teklif etmek ne yahu hangi dünyada yaşıyorsunuz


  • ssyumusakg  (04.12.10 21:05:25) 
hacı ilk seferde herhangi bi teklif -1 dir.


  • müzik hayattır  (04.12.10 21:07:30) 
bence 'tanışabilir miyiz?' şeklinde yaklaşma, arkadaş ortamı falan oluşturabilirsen yada abartmayacak şekilde konuşmalarına dahil olursan ilk önce hem sen heyecanlanmazsın hem de çok olaya girmeden bir konuşmuş olursun.


  • remeddy  (04.12.10 21:28:19) 
@ssyumusakg kibar olayım diye kullandım çıkma teklifi demek bana pekte hoş gelmiyoda :) ama beğenmedim diyosan ısrarla editliyim :) müzikhayattır remeddy teşekkür ederim arkadaşlar


  • orixim  (04.12.10 21:39:01) 
oğlak burcuyum.Burcumla alakası var mı bilmem ama fazla utangacım


  • orixim  (04.12.10 21:45:35) 
erkek, hiç tanımadığı bir kızın yanına gidip de tanışma teklif edyorsa, dünyanın en iyi adamı da olsa hayırı yer, oturur yerine. kendini kızın yerine koysana, tanımadığın biri gelmiş yanına, tanışalım mı diyor. bir vesile, bir ortak tanıdık yahut aynı ortamda -kulüp gibi- bulunmak gerekiyor. onda bile ilk seferde "tanışalım" demek itici. sadece özel anlşamda düşünme, hangi arkadaşınla "hadi biz tanışalım" dediniz ve tanıştınız ki? böyle şeyler başlangıç cümlesiyle olmaz kardeşim.


  • lovemyself  (04.12.10 22:10:47) 
sabahattin ali der ki: "insanlar birini tanımanın ne denli güç olduğunu bildiklerinden bu zahmetli işe hiç kalkışmayıp, körler gibi yürümeyi ve ancak çarpıştıkça birbirlerinin farkına varmayı tercih ederler."

git bunu söyle kıza ondan sonra da benim gözümü açan sen oldun, bu nedenle tanışmak için çarpışmayı bekleyemedim, de.

tanışırsa gerisi gelir, yok ne münasebet derse zorlama.



ha en güzeli arkadaş referansıdır. ortak bir arkadaş bul, o tanıştırsın, doğal referans olacaktır.
  • pomolilik  (04.12.10 22:14:21) 
lovemyself pomolilik teşekkürler.galiba en mantıklısı ortak bi arkadaş bulmam bi şekilde.


  • orixim  (04.12.10 22:25:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.