[]

Pipo?

Selam tütün sevenler,

Sigara içmiyorum. Nargile seviyorum o da keyfinden dolayı..Ayda 1 kere falan keyfine tüttürmeyi seviyorum.

Bu aralar aklım pipoya gidiyor..Pipo nasıldır? Nargile gibi keyifli midir yoksa sigara gibi midir?

 
sigaradan daha ağır, çileli(temizlemesi falan) ama çok çok keyifli. filtre kahveyle özellikle, latteyle, vanilyalı tütün+sıcak çikolatayla;)


  • deeperdown  (04.12.10 18:39:38) 
Ya genelde nargile için de sigaradan daha ağır, daha zararlı falan diyorlar ama bana hiç ağır gelmiyor. Belki de aromalı tütün kullandığım içindir. İçimi bana çok rahat geliyor.

Pipoda durum nasıl acaba? İçimi çok mu zor? Nargileye göre kıyaslayabilir misiniz?
  • hayattan sikilan adam  (04.12.10 18:41:43) 
nargile sigaradan ağır değil. düşünsene, zaten bir duman+hava karışımı çekiyorsun. pipoların bazısında var ama, çoğu filtresiz içildiği için sigaradan ağır. bir de yine pipoya göre değişir ama çekmek bi nebze daha zor sigaradan. bana kalsa, sigarayla cigar arası biyere koyarım pipoyu, cigar'a daha yakın olur ama.


  • deeperdown  (04.12.10 18:56:10) 
pipoyu kesinlikle tavsiye ederim ama alışması cidden zor.. içimi sigara/nargile ile alakası yok.. ciğere çekilmeden, tadı için içilen bişey pipo... tek zorluğu alışması.. zaten nadir içen biriyseniz ayda 1 içimle 1yıl sonra pipo kurum tutmaya başlasa 3-4 yıl sonra içmeyi öğrenmeye başlarsınız diyorum..


  • miucee  (04.12.10 20:26:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.