[]

şöyle bir film

tek başına izlenmelik aile komedisi gibi bir şey istiyorum, ama öyle absürt komedi değil, dan in real life, cheaper by the dozen gibi, little miss sunshine gibi bir şey olsun. böyle güneşli bir film olsun anlatabildim mi? (güneşli film evet) böyle şükran günü falan olur toplanırlar ya, pazar günü evde tek başına izlenir ya. o hissi versin. oh battaniye altından ıccacık izlensin.




 
illa aile filmi olacak da değil tabii, bu tanıma uyan ve insana mutluluk veren herhangi bir komedi filmi olabilir.


  • kaufman  (04.12.10 17:45:19) 
Paris'te İki Gün.


  • bcm  (04.12.10 17:47:48) 
her film sorusu altına bunu yazıyorum ama izlemediyseniz "the hangover".
ben hep izliyorum.haftada bir fln=P
edit:aile filmi fln diil sırf sevdiğimden yazdım.
  • demoniclewinsky  (04.12.10 17:50:05) 
@demoniclewinsky, hocam bundan korkmuştum ama belirtmedim. bu vesileyle belirteyim. the hangover, hot tub time machine haricinde olsun. zaten bu filmler de bu tanıma uymuyor sanırım. yine de teşekkürler. bu arada paris'te iki gün inmeye başladı teşekkür ederim.


  • kaufman  (04.12.10 17:51:50 ~ 17:52:49) 
aile komedisi degil ve aile ile izlenemez ama soylemezsem catlarim; lars and the real girl.

eskilerden my best friend's wedding ve bridget jones's diary

biraz uzak ara martian child

animasyonlardan ratatouille, kung fu panda ve up.

bu saydiklarimin hepsi samimi filmler ve genel olarak "gunesli" ic isitan filmler.
  • entrapmen  (04.12.10 17:53:02) 
home alone serisi birkaç cümle kurup anlatamadığım bu türün en iyilerindendir zaten. entrapmen teşekkür ederim, bunlar beni birkaç gün götürür.


  • kaufman  (04.12.10 17:58:37) 
"matchstick men" de güzel.


  • demoniclewinsky  (04.12.10 17:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.