[]

web sayfasındaki dil algılama kodu.

if(system_language != "ja") location.href = "www.mgame.com";

bu kod yardımıyla kullanıcılardan "japon" olmayanları ayırıyorlar. ben de girmek istiyorum bu siteye, benim japonlardan neyim eksik?

şimdi internet explorerden dil ayarlarından dil olarak japoncayı ekliyorum, türkçeyi kaldırıyorum, olmuyor. :/

bu kod nereyi kontrol ediyor ki?

(sayfayı bilgisayara kaydedip bu satırı silince, bilgisayarda kayıtlı olan sayfadan siteye girebiliyorum)

not: ben ırkçı değilim, japonlar çok kısa.

 
tanrı IP'yi koruyabilir ve yüceltebilir.

edit: bir de ben girdim ama japon değilim, IP'm de sizinkindendir. yanlış mı anladım girmek'i?
  • oldu görüşürüz  (02.12.10 01:33:18 ~ 01:34:16) 
sen şimdi bana açık açık, bu siteye girebildiğini mi ima ediyorsun?
türkiyeden girebiliyorsan ne mutlu sana ama bu beni kahreden bir olay bilesin.

--------

edit:

girilmek istenen yer: knight.mgame.jp
gereken browser : İnternet explorer
  • buzkran  (02.12.10 01:38:36 ~ 01:39:42) 
ben mgame.com a bakmıştım ama son verdiğin linke de girebildim, tabii chrome ile. IP evet türkiye. sayfada çeşitli japonca yazılar ve KNIGHT yazan bir banner var, altta INFO lu bişiyler var. bence sen de chrome ile denersen olacaktır özel bir şey yapmadım. IE'nin hüsnü kuruntusudur.


  • oldu görüşürüz  (02.12.10 01:42:20) 
sorun şu ki o siteye internet explorer'la girmem lazım. çünkü chrome şu activex zımbırtılarını desteklemiyor.

not: şuç chrome'un değil, activex bize internet explorerın bir kazığı.
  • buzkran  (02.12.10 01:51:14) 
valla IE ile de girdim, soruyu yanlış anlıyor olduğumdan korkmaya başladım. activeX sormadı, ama siteyi açtığına göre sorsa da okeyleyebilirdim sanırım. hatta rastgele bir oyuna da tıkladım belki orda sorar diye, yine bir engelleme olmadı. (hero.mgame.com

chrome'un desteklemesi için artık o sitenin mi nedir
"Netscape Plugin Application Programming Interface (NPAPI)" şeysini yüklemek gerekiyormuş bir de, ne demekse: www.google.com
  • oldu görüşürüz  (02.12.10 01:57:23 ~ 01:58:14) 
fotoğrafın filan var mı senin? sen nasıl bir insansın merak ettim. (:

şimdi eğer knight.mgame.jp adresine girebiliyor ve içerde cirit bile atabiliyorsan, activex i boşverdim, ben direk kafayı gömüyorum kompütere.
  • buzkran  (02.12.10 02:31:10) 
hahah özür dilerim ama çok güldüm fotoğraf meselesine.
firefox için firebug var bilir misiniz bilmiyorum, ie için de benzeri bir eklenti vardır onu edinin bu sayede dosyayı bilgisayarınıza kaydettiğinizde yaptığınız değişiklik hangi amaca varıyorsa aynı değişiklikleri dosyayı kaydetmeden browser üzerinden yaparsınız.

  • ssyumusakg  (02.12.10 02:58:11) 
(burada benim devrelerin yanarken çıkardığı cızırtılı ses ve görüntü efektleri var)
firebug mu? eklenti mi?
yo yo, hayır efendim. asıl ben özür dilerim. önünüzde olmadığım için önünüzde saygıyla eğilemiyorum ama eğer önünüzde olsaydım, önünüzde saygıyla eğilirdim.
(ow ye man)
(:
  • buzkran  (02.12.10 03:35:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.