[]

gözleri çizdirmek

20 yaşındayım ve uzağı görmüyorum. çizdirmek için gözlerin bozulmasının durması gerekiyomuş bu doğru mu ? doğru ise ben 60 yaşında mı çizdircem ?? durmuyo ki ...




 
evet durması gerekiyor. ben 22 yaşındayken durmuş vaziyetteydi.


  • weeping guitar  (01.12.10 20:13:20) 
e hacı bilgisayar televizyon falan varken bu durur mu la ?


  • kedislike  (01.12.10 20:14:36) 
bende durmuştu 3 numarada.


  • weeping guitar  (01.12.10 20:17:42) 
durmadan çizdirirsen sonra tekrar yükselir. çizdirmenin manası olmaz. bir süre sonra oturur göz durur ilerlemesi


  • sijwocaq  (01.12.10 20:18:57) 
peki durup durmadigini teknik olarak anlayabilir miyiz ? yoksa kendimiz mi farkedicez ?? simdi ben muayene ettirsem gözlerimi doktor bana durup durmadigini söyler mi?


  • kedislike  (01.12.10 20:20:13) 
arkadaşımın bubası göz doktoru hem de profosör halen gözlük kullanıyor. vardır bi bildiği diye düşünüyorum. belirteyim dedim:)


  • paltar yuyan masin  (01.12.10 20:23:49) 
bana doktor muayeneden sonra durmuş olduğunu söylemişti ama ben daha önceden bunun farkında olduğumdan doktorun doğruluk yüzdesini düşünmeden ameliyat oldum ve 5 senedir herhangi bir problem yaşamadım. yani doktor bir şey söyleyecektir mutlaka ama sizin de ilerlemediğinden emin olmanız daha sağlıklı olur gibi geliyor bana.


  • weeping guitar  (01.12.10 20:25:47) 
uc senelik muayenede ust uste ayni numara cikarsa mesela, durmus demektir. yani acele etme, gozune sadece bir kere lazer uygulanabilir. lazerden sonra numara artarsa omur boyu gozluklusun demektir. bir sure lens kullanmayo dene gozlukten cok bunaldiysan.

sonucta vucudunun en yerine konulamayacak ve en degerli organlarindan birinde kalici degisiklik yapacaksin. korneanin o buharlasan yeri bir daha geri gelmeyecek. gaza gelip yaptirma, iyice dusun tasin. istanbul'un buyuk goz hastanelerinden birinin bas hekimi aile dostumuz, adam bana "gozlugunun derecesi cok yuksek degilse lens ile idare et, ben sadece 7-10 derece miyoplara tavsiye ediyorum" demisti.
  • aklimiseveyim  (01.12.10 20:54:14) 
25 yıldır gözlük kullanıyorum,6 ayda bir ya da yılda bir numaran değişiyorsa daha durmamıştır.En geç 25 te durur merak etme.Benim ki 7 yıl önce durmuştu şimdi düşüşe geçti.
Dünya Göz Hastanesi'ne doktora gittim,doktorun gözlüğü vardı."Doktor,gözümü çizin" dedim.Adamlar bilmem kaç milyar para kazanacak."Boşver çizdirme,gözlük kullanmaya devam et" dedi.

  • password  (02.12.10 01:56:25 ~ 01:57:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.