Giriş
(1)

nt den fotoğraf makinesi aldım 9 gün sonra iadeye götürdüm kabul etmedil

cann
nt den fotoğraf makinesi aldım 9 gün sonra iadeye götürdüm makine bozuktu yenisi istedim kabul etmediler yasaya göre 15 gün içinde iade edilen urun değiştirilemez mi
nt den fotoğraf makinesi aldım 9 gün sonra iadeye götürdüm makine bozuktu yenisi istedim kabul etmediler yasaya göre 15 gün içinde iade edilen urun değiştirilemez mi
0
cann
(01.12.10)
tam tersine, 15 gün içerisinde bozuk ürün hiçbir başka sebebe gerek kalmaksızın iade edilir. daha sert söyleyin, şikayet edeceğinizi ima edin değiştirirler (çok kez yaşadım), eğer değiştirmezlerse de ayıplı ürün sattı diye şikayet edebilirsiniz, etmelisiniz de... yeterki hepsinin tarihli tutanağı olsun.
0
urubitinga
(01.12.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.