[]

Takım elbise altına kışlık ayakkabı

Her yere baktım ama rahat bir kışlık bulamadım.Olanlar zevkimi hiç uymuyor.Marka ve yer tavsiye edebilecek var mı?




 
kışlık ayakkabı derken? benim bildiğim takım elbiselerin altına normal kösele ayakkabıların yüksek olanları (bot gibi boğazlımsı) ve altı kösele yerine lastik olanları giyilir. başka da bişey giyilmez. bu modeller de bu sezonda tüm takım elbise mağazalarında ve büyük ayakkabıcılarda bolca vardır. bolca dediğim 6-7 model... zaten çok farklı değil takım elbiselik ayakkabı çeşitleri genel hatlarıyla. ufak detaylar farkediyor onları da alırken şaşı olup seçiyorsun giyince ne sen farkediyorsun ne başkaları :)

sarar ve network'e bak. boyner ve flo'da da vardır bişeyler kesin.
  • mordorlu ziya  (30.11.10 15:07:05) 
arow'a bakın. takım elbise altına giyilecek şıklıkta kısa erkek botları üretmişler.


  • balik kraker  (30.11.10 15:07:19) 
ilginç, web sitesinden, aldığımız ayakkabının linkini bulup size göstermek isterdim ancak o ürün yok. sezon ürünüydü oysaki.
siz en yakın arow bayisine gidin, fiyatları da gayet uygun.

  • balik kraker  (30.11.10 15:10:25) 
Geox iyi ama ortalıkta var mı bilemiyorum. Yalnız sanırım bir miktar da fahiş.


  • jesters cap  (30.11.10 16:30:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.