[]

Hükümet neden Haydarpaşa yangınından sorumlu tutuluyor?

2 gündür facebook'ta çok arkadaşım Haydarpaşa yangınından Akp'yi sorumlu tutuyor ve devamlı sövüyorlar. Ama yangına müdahalede geç kalındığı için değil. Yandığı için. Benim bilmediğim ne var?




 
diyorlar ki yangin bilincli olarak cikarildi, yani sabotaj yapildi. bu sayede hukumetin istedigi haydarpasa liman projesi tekrar acilacak. boyle bir dusunce var.


  • tom riddle  (29.11.10 16:19:56) 
ekşiden başka ne beklenirdiki zaten her zamanki gibi niyet okuma yapıyorlar. he he de geç a.k partisi ise ekşidekilerden bri farklları yok izdüşümü gibiler.


  • asadas1999  (29.11.10 16:23:26 ~ 16:24:32) 
yak, işlet, devret... galataport


  • anki06  (29.11.10 16:30:34) 
2008den beri haydarpaşaya gözünü dikmişti akp. toplum baskısı büyüktü ama. tarihi binada çıkan ve çabuk söndürülemeyen ihmal dolu bir yangın, sabotajdan başka bir şey getirmiyor akla.


  • vejeteryan vampir  (29.11.10 16:53:07) 
Ya Demet Akalın gibi biri neden helikopter kullanılmadı demiş, herkes de bunu ağzına laf yaptı.
zaten tarihi eski yapı, 20 ton suyu boca edin bakalım hepsi çöküyor mu çatının çökmüyor mu.
Kendini solcu zanneden muhalefet kazadır olmuş, keşke önlemi alınsaymış der mi! AKP yakmış dicek tabi. Nerelere geldi ya siyaset, koca devletin işi gücü yok, kaza süsü verip yakacak garı.Kanımca orası gar olmasının yanında müze de olmalı...
  • cnky  (29.11.10 17:15:47) 
Sait Halim Paşa Yalısı yangınını hatırlatayım dedim... serbest çağrışım :-)


  • anki06  (29.11.10 17:39:51) 
Orayı İspark'a verip otopark yapacaklarmış, onun için Kadir Topbaş çıkarmış yangını diyolla.
Ne salak herifler var.

  • winstoncash  (29.11.10 18:14:37) 
bizim muhalefetin beceriksizliği ve gazete okumayan, mukayese yapamayan, cahil, çabuk gaza gelen gençlerin acizliğinden başka bir şey yok ortada..
3 gün sonra yanan çatı katı onarılacak-restore edilecek, bizimkilere de kapak olacak.
bu dangalak muhalefet yüzünden akp hala başımızda zaten.

yangına müdahelede geç kalındığını söylemek de zor, 1 saatte konrol altına alıp 2 saatte de söndürdü adamlar
  • de jure  (29.11.10 18:21:05 ~ 18:22:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.