[]

E-10 (Kadıköy-Sabiha Gökçen Havaalanı) otobüsü tarifeleri yardım:(

Saatlerine bakıyorum İETT gov'dan, ama 5 ayrı renk var, 5 ayrı yoldan gidiyormuş bu otobüs. Mesela ben yeşil renkle yazılan bir saate binmek istiyorum, altta ibare var: "Yeşil renkli saatler Okan Üni'ye gider" diye. Ama orası neresi oluyor, yani havaaalanına kadar gitmiyor mu onlar?

"Siyah renkli seferler E-5 yolundan, mavi renkliler TEM yolundan çalışır" da yazıyor. Allah aşkına söyleyin; mavi renkliye, siyah renkliye ve yeşil renkliye binersem kaçar dakikada havaalanında olurum öğlen saatine doğru haftaiçi?

Sözlükte de bişeyler yazılmış ama anlamadım:( Yani sanırım expres olanlarına binin diyorlar ama o expres olanlar hangileri işte?

 
expres olan seferler TEM yolundan çalışır, yani mavi renkliler oluyor. hangi duraktan bineceksin? Kozyatağından TEM e çıktığı için yenisahra dan sonra binemezsin ( sadece expres olan için geçerli)


  • siedorf  (29.11.10 14:00:57 ~ 14:03:00) 
Siedorf kardeşim, ben Kadıköy meydan durağından bineceğim, ilk durak herhalde, uçağım 13.30 da iç hat, dolayısıyla 12.30 da orada olayım diyorum. Mavi renkli 2 sefer var iş günleri altında, 11.20 ve 12.00. Hangisine bineyim?

Online check-in yaptım ama bavulum da var, o yüzden bir saat öncesinden orada olayım diyorum.

Çok sağolun.
  • :)  (29.11.10 14:07:08 ~ 14:08:54) 
11:20 ye bin derim, garanti olsun, riske atmak yerine hava alanında beklersin. kadıköy den bineceksen hiç dert etme kaçırma derdin yok, %95 sefer saatleri aksamaz. Exspres hatlarda expres olduğunu belirtir tabela koyuyorlar ön cama. danışma da yakındır orda, iyi yolculuklar şimdiden.


  • siedorf  (29.11.10 14:13:27 ~ 14:14:10) 
Çok teşekkürler..


  • :)  (29.11.10 14:27:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.