Giriş
(2)

Nokia e63 ve benzerleri?

karelpiyanist
Arkadaşlar arkadaşlar ben sevgili karizmatik ama işlevsiz telefonum nokia 7070 prism'ten ayırılıyorum. ancak şöyle 350-500 lira aralığında bir smartphone arıyorum e63 gibi.(-ki çok hoşuma gidiyor e63)Herhangi bir firmanın bu tarzda bildiğiniz, kulladığınız bu kriterleri içeren telefonlardan bahseder
Arkadaşlar arkadaşlar ben sevgili karizmatik ama işlevsiz telefonum nokia 7070 prism'ten ayırılıyorum. ancak şöyle 350-500 lira aralığında bir smartphone arıyorum e63 gibi.(-ki çok hoşuma gidiyor e63)

Herhangi bir firmanın bu tarzda bildiğiniz, kulladığınız bu kriterleri içeren telefonlardan bahsederseniz çok sevinirim.
0
karelpiyanist
(27.11.10)
2.elini bulabilrisin su anda ama genede asus m530w modeline bir bak istersen.
ben kullanıyorum oldukçada memnunum
tek sorunu fabrika çıkışlı olarak şarj suresinin azlıgı ortalamadan fazla telefon kullanan bana tam 1 gün yetmekte buna karşın 1.5saatte şarjı dolmakta.
0
exodia
(28.11.10)
ben e63 kullanmaktayım. gayet memnunum. ilk başta arayüz hoşunaza gitmeyebilir fakat 1-2 sade tema deneyerek e72 tadında arayüzü oluyor. wifi süper. kameradan pek bişey beklememek lazım ama iş görür. e71 veya e72 ye göre çok kalın. plastik kasa. kapak ve kılıf zor bulunuyor. dijital kamera flaşına göre kötü ama piyasa telefonlarına göre çok iyi bir flaş var ve el feneride var. diyeceğim bence güzel. ha birde şu olay var. sim kart sıfır tele takıldıktan sonra firmalar iade almaz(arıza olmadıkça).
0
yirttin gotumu sahin agam
(28.11.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.