[]

bursa'da ne yesek ne içsek

bursa'da öğlen nerede yemek yiyebilriiz, tercihen iskender?? (o küçük sıra beklenen iskenderci hariç)

bir de gece nerelerde takılabiliriz? kaldığımız yer tüyap'ın orda.


 
heykelde pideli köfte yiyebilirsiniz, iskender'den daha güzeldir.
ama heykelde büyük iskender'e gidebilirsiniz de..

  • conta  (27.11.10 21:21:01) 
size biraz ters ama ataevler'de kat 3, malt, suare falan. fsm bulvarı üzerinde cafe/bar tarzı yerler var.


  • cumingsoon  (27.11.10 21:27:48) 
tüyap buttimdeydi yanlış bilmiyorsam.
hayvanat bahçesi gezilir sonra botanik parkta hakiki iskender yenir gibi geldi bana. hala iskerderse orası

  • kaboom  (27.11.10 21:43:04) 
kent meydanının orada uludag kebapcısında iskender yiyebilirsiniz ama meydanın içindeki degil karşısında ufak bir ara sokakta. emin olun iskenderin iskenderinden daha iyidir.
2. olarak küçük sarayda pideli köfte yiyebilirsiniz. fiyat/performans olarak çok memnun kalırsınız.
gece takılma olarak bulvara(fatih sultan mehmet bulvarı(bilmeyenler için)) gidebilirsiniz biraz kalındır ama idare edin orada bir suru kafe bar v.s mekanlar mevcut hatta içtikten sonra fsmde bekir ustadan adana yiyebilirsiniz.
  • exodia  (27.11.10 22:21:31) 
eski santral garajının orda,fomara ya doğru yuarıya çıkarken sol tarafta arada SEMSEK diye bi yer var,hatta sahibi emir şuan derya baykalın programında yemek yapıyor.kilis yöresinin yemeklerini yapıyorlar.bursada yiyip yiyeceiniz en güzel lokantadır.kuzu spesiyalini mutlaka deneyin soğan ve kekik salatasını mutlaka deneyin.


  • acı kahve  (27.11.10 23:38:58) 
kültür parkta eskiden adı danza olan en bıraktıımda da clap es olan bir mekan var.uludağ yolunda da clap caz.meyhane tarzı bişi arıyorsanız da arap şükrü ye gidin yeri altı parmakta koray spor un karşı sokağı....


  • acı kahve  (27.11.10 23:43:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.