[]

Avrupa Yakasında Restoran

merhaba sayın romantikler

istanbulda yaşamadığımız için günü birlik geliyoruz. gelmişken sevdiceği güzel bir restorana götürmek istiyorum. ama otogardan gideceğimiz için otogara ulaşım metroyla olmalı. veya tramvaydan metroya geçeriz oradan otogara geçeriz fark etmez. yani trafiğe takılmayalım istiyorum. otobüsü kaçırırsak kaş yaparken göz çıkartma olayı olmasın. ayrıca önerilerinizi yaparken döte girişi fazla olan yerleri de elemenizi rica ederim.


 
otogarın yanında forum istanbul var orada bulabilirsin (ben hiç gitmedim oraya ama eminim vardır) hem taşıt kullanmaya da gerek yok.


  • hizli sperm  (27.11.10 10:54:04) 
tek başına bir restoran düşünmüştüm ben ama orayı da araştıracağım teşekkürler. başka önerisi olan ?


  • yigitkaraca  (27.11.10 11:49:11) 
Otogardan kastın Esenler sanırım. Orası biraz İstanbul dışı gibi aslında. Zamanınız olsaydı, Rumeli Kavağı' na giderdiniz. Balık restaurantları var bol bol. Ya da Bebek mesela, gene sahilde leziz yerler mevcut. Ama Esenler' de en fazla karışık tost yersiniz hehe


  • liriamer  (27.11.10 11:52:43) 
otogardan kastım esenler evet. ben sadece otogar ve çevresini kastetmemiştim. metro veya tramvay hattına yakın olan her yer olabilir.


  • yigitkaraca  (27.11.10 11:54:08) 
hımmm aslında çok alternatif var ama metro ve tramvaya yakın olsun istiyosan iş değişir, çünkü o hatta pek bi şey yok o tarzda. sultanahmet'te bi yere gidebilirsiniz. orada biçok restoran var. ama çok kalabalık olur, ne kadar romantik olabilir bilmiyorum. ayrıca turistik olduğu için pahalı da olabilir. daha rahat bi zamanda olsaydın biçok yer önerebilirdik.. belki karaköy'ü de tercih edebilirsin, sahilinde bikaç restoran var. deniz ürünleri falan yenebilir.


  • yazaryan  (27.11.10 12:25:19 ~ 12:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.