[]

Rüyamda hep kan görüyorum

ve dolayısıyla rüyalarım hep iptal oluyor.

hep kan görmemek için ne yapmalıyım, artık geçerli rüyalar görmek istiyorum. en son kolum çizik içindeydi oluk oluk kan akmıyordu ama yine de rüya bozulmuş sayılır mı? bunun limiti var mıdır yani az da olsa?

sürekli öyle kanlı öldürmeli filmler de izlemem, istanbul.

 
gündelik hayatınızda kan'ı anımsatan şeylerden biri ile yoğun olarak karşılaşıyor olabilirsiniz. kırmızı renkli veya akıcı birşey. yada dexter gibi çocukken kan dolu bir ortamda saatlerce kalma yada bunun gibi acı tecrübelerle karşılaşmış olabilirsiniz. profesyonel yardım dışında verebileceğim tavsiye, yatmadan önce sıcak bir duş, bir bardak ılık süt ve gündelik telaşını unutturacak güzel bir komedi filmi.


  • crue  (26.11.10 22:14:12 ~ 22:21:16) 
kafaya bunu taktığın sürece bilinçaltına bunu işleyeceksin ve görmeye devam edeceksin. gece yatmadan pasiflora benzeri bir şurup iç. rahatlarsın.


  • pisekarv2  (26.11.10 22:18:31) 
ehehhe istanbul oldugunu belirtmeniz ve kan ile ruyanin bozulacagini dusunmeniz etkilese de beni, size 1-2 sey soyleyebilirim. ruyalarimda ne zaman aci ceksem yada yaralanmis olsam, genelde o gunlerde hayatimdaki bazi seyleri kafaya taktigimi farkediyorum. ozellikle birilerinin size haksizlik ettigini dusunuyorsaniz veya caninizi saglam yakmislarsa (ki hep oluyorsa bu gecmisinize bi bakin derim) onun sizdeki yansimasidir diye dusunuyorum. gecmisinizi gunluk hayata pek aktarmamaya calisin derim..


  • purkinje  (26.11.10 22:26:48) 
ruya adet donemidir; bir haftaya gecer, kansiz ruyalar gorursunuz :)


  • thunder thunder thunder thundercats  (26.11.10 22:54:32) 
@thunder thunder thunder thundercats atlet mi. ne atleti. ben elli beş yaşındayım öyle bişey görmedim. erkeğim.


  • oldu görüşürüz  (26.11.10 23:02:03) 
sizin degil, ruyanizin adet donemidir... ruyalar da adet olur ara ara, kan govdeyi goturur... benim yorumlamam bu kadar...


  • thunder thunder thunder thundercats  (26.11.10 23:11:44) 
demin göz ucuyla bakarken başlığı karı görüyorum diye okudum ehehe


  • benim adim kerim hepinizi severim  (26.11.10 23:25:00) 
rüyanin iptal olmasi, gecersiz rüya, bozulmus sayilan rüyalar.. bunlar nedir? limit?
kabus görüp uyaniyor musunuz yani?
istanbul'un olayla alakasi ne?
ee kan görmekten rahatsizsaniz, uyanmaniz iyi bir sey. yoksa biz ona karabasan/kabus diyoruz.
spor yapin, bol oksijen alin, bitki caylari icin.. böyle yorgunluklarda insanin rüya görmeye bile hali kalmaz, görse de güzel seyler görür...
  • flmng  (26.11.10 23:42:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.