[]

ikinci el araç bilir kişileri buradan buyrun efenim..

öncelikle buradan bir şey alıp satmaya niyetli olmadığımı belirteyim. masumane bir soru sorup kaçacağım. 2004 model 1.6 toyota corolla buldum. bu arabanın piyasası nedir? 20 milyara kadar düştü eleman. kaçırılmayacak bir fırsat mı sizce? yoksa eeh mi dersiniz? yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler şimdiden.

edit: terra donanım pakedi, park sensörü, ucubik bir cd çalar da dahil.
edit ıı: şimdi aklıma geldi, lpg'si de var.

 
piyasaya göre normal bir fiyat bu.. Eğer fazla km yapmamışsa ve de ıvır-zıvırı yoksa alınabilir..


  • anteelope_  (26.11.10 20:40:03) 
aylar sonra 7 yaşında olacak bir otomobil. 2 ay sonra satması bence daha da zorlaşacak. kaçırılmayacak bir fırsat kesinlikle değil bence.


  • kayranin kedisi  (26.11.10 20:41:12) 
@anteelope_ 80 bin km, kırığı çıkığı yok.
@kayranin kedisi daha ucuz bırakana rastlamadım yalnız. millet 22 - 25 arası rakamlar söylüyor sıklıkla. yine kurt düşürdün içime, biraz daha bakayım en iyisi. :)

  • jack of hearts  (26.11.10 20:41:18 ~ 20:44:12) 
80000 km fazla değil normal yani arabada kırık dökük bir durumda yoksa toyata alınır.
ama o corolla serisi pek tutmadı yani satmakta zorlanabilirsin.
yok ben alacam kullanacam dersen al güzel araba ama işte piyasası yok.
  • seyduna6687  (26.11.10 21:10:33) 
piyasadan haberdar olan bir mekanik teknisyen olarak yazıyorum; eğer satıp kar yapıcam diyosan, bir megane veya clio almalısın..

Ama, piyasa umrunda değil ise, sürüş zevki, sorunsuzluk gibi şeyler arıyosan ideal bir arabadır.. az da yakar, Motoru ve yürüyen aksamı basittir, her yerde rahatça bakım ve onarımını yaptırabilirsin.

Gri rengi iyidir. :)
  • anteelope_  (26.11.10 21:23:46) 
kar değil de iki üç sene sonrasına pek zarar yapmadan elden çıkarabileceğimi düşünmüştüm. bulduğum laciverti bu arada, hoşuma gitti yine de benim. :p


  • jack of hearts  (26.11.10 21:31:33) 
düşünmeden al. sana sağlayacağı rahatlık renolardan çok daha yukardadır kim ne derse desin.

eğer kazasız ve iyi bakılmışsa sorun çıkarmaz. bakım dökümanlarını iste almadan. elden de rahat çıkarabilirsin.
  • atrin  (27.11.10 09:31:30) 
sağol hocam, bugün halletmeye çalışacağım tam işi. teşekkürler hepinize.


  • jack of hearts  (27.11.10 10:55:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.