[]

Avcılarda Bar Disko

Avcılarda kız arkadaşımla gidebileceğim bar disko tarzı fiyatları çok uçuk olmayan bar disko tavsiyelerinizi bekliyorum.




 
metrobüse biniyosun m.köyde inip metroyla taksime geciyosun.
avcılarda yok öle bişi

  • surreal  (26.11.10 19:31:23) 
marmara caddesine bakman lazım. fakat hatırlamıyorum. hiç gözüme çarpmamış demekki.
surreal'in dediği gibi yap. biraz daha yakın istiyorsan bakırköy'de olabilir diye sallıyorum.

  • muratmrt  (26.11.10 19:34:12) 
sadece barda olur illa disko olmasada olur :)


  • uykulu_fb  (26.11.10 19:34:41) 
@surreal
:D
korkutmayın adamı. sahil boyunca var bir kaç yer.
atatürk evi var, onun hemen karşısında vardı. hangi günler kaça kadar açık bilmiyorum.
ibb sosyal tesisin olduğu caddede fox, lara vs bi kaç yer vardı yine.
  • sttc  (26.11.10 19:38:04) 
yıllar önce sahilde vardı 2-3 tane. bi dolaş bakalım.
ayrıca ufak bi araştırmayla:
www.i-gunler.com
  • el magico  (26.11.10 19:42:02 ~ 19:44:06) 
www.facebook.com
apaçi diyarı olabilir.

  • cellar  (26.11.10 19:45:45) 
Aslında araştırdımda özelikle belirtim kız arkadaşımla gidicem diye.heryer apaçi dolu olmasın mümkünse :) hani gitmiş görmüş arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.


  • uykulu_fb  (26.11.10 19:51:52) 
Diskodan kastın loş ortam, bir kamyon dolusu apaçi ve serdar ortaç - gasolina çalan bir yer ise sahildeki tüm yerler.. Artık ''disco'' diye bir kavram kalmadı çünkü. Disco deyince akla Donna Summer, shakatak vs. değil İsmail Yk gelir oldu..

Seni anca düzgün bir Lounge Club ortamı paklar. (Bkz: Behlül'ün takıldığı mekanlar) ve Avcılar sınırları içersinde de bu tarz bir yer yok...

Ama sana sahile gelmeden, hemen sağda köşede kalan Gtarz Bar'ı tavsiye edebilirim. En azından Tekila Shot yapıp, Elvis, Pink Floyd, Beatles dinleyeceğin bir yerdir ve genelde pek kimse olmaz..
  • anteelope_  (26.11.10 20:11:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.