[]

ses kesici kulak ici kulaklik tavsiyesi.

Audiosever sozluk gonulluleri. Bir kulak ici kulakliga ihtiyacim var ama, ne bass'indayim, ne tizinde. tek istedigim taktigim zaman disaridan gelen sesi mumkun oldugunca dusurmesi, hatta mumkunse kesmesi icabinda. gece yatarken klasik muzik, ya da radyo tiyatrosu vesaire dinleyerek uyumaya calisacaz bu aralar.




 
Sennheiser CX200 Street II
www.hepsiburada.com

  • antimatter  (26.11.10 08:19:23) 
abi bu konuda sennheiser cx 200 street ii en makul tercihtir bence. gayet guzel bir kulaklik kendim kullaniyorum.


  • entrapmen  (26.11.10 08:30:19) 
Bende biraz araştırmıştım bir aralar V-Moda Vibe veya Vibe II modelleri f/p açısından iyiymiş.


  • lqual  (26.11.10 08:31:06 ~ 08:31:29) 
sennheiser +1


  • superb  (26.11.10 08:59:04) 
etymotic er-4p cok guzel, ama ortada baglandigi plastik yerden bozulmustu (zaten oradan agir geliyordu) benimki, orasini acip (icinde devre uzerinde birer direnc var) tamir etmem heatshrink vs. ugrasmam gerekmisti. zaten cok pahali, sanmiyorum tercih edesiniz.

ama benzer mantikta, ucunda sunger olan, kulaginiza normalde pek girmezken parmak uclariyla sumuk yuvarlar gibi yuvarlayip kulaginiza taktiginiz, kulaginizda genlesen baska kulakliklara bakabilirsiniz. koss plug'lari tavsiye eden cok var, gayet de ucuz gorunuyor turkiye'de var midir bilmiyorum.

sony'nin mdr-ex38ip 'si de gayet rahat, sesi guzel ve dis gurultuyu baya kesiyor, iphone/ipod kullaniyorsaniz mic/volume/play/pause'u da var uzerinde, ama tr'de satilmiyor. keske aldigimda iki tane alsaydim :)

sennheiser'lardan sadece px200 ile pozitif deneyimim oldu, vaktiyle fena degildi ama uzun sureli kullanimda rahat degil. cx200'um var (ilk cikan modelden) ama hic rahat etmiyorum, sesini de sevmiyorum. (ex38ip'de kabloyu sarili tuttugum yerde temassizlik olustu 2 yil kullanimdan sonra, yenisini siparis ettim, mecburen cx200 kullaniyorum 2 aydir, gercekten cok rahatsiz. yeni modeli nasildir bilmiyorum ama)

edit: gg'de mdr-ex38ip satiliyomus, ama 33 dolarlik kulakligi 120 liraya satiyolar, biraz insaf.
  • disq  (26.11.10 10:54:02 ~ 11:08:08) 
sony nin vardı bi modeli ...
mdr-ex32lp
sony.digital-cameras-photo.com

kullanıyorum gayet başarılı ve dayanıklı kayda değer bir ses kalitesi var... tavsiye ederim. sağlam da bir ürün..
  • psikoberg  (26.11.10 11:50:05) 
Sennheiser CX200 Street II'i görüyor ve arttırıyorum: Sennheiser CX300 II. Bugün yanımda bağırıp çağıran veletleri sesi kısılmış televizyon izlermişcesine izledim*


  • ycan07  (26.11.10 16:50:00) 
sennheiser cx200 ii al.

ben kullanıyorum çok memnunum, hatta şu an kulağımda.

metan garantili al ayrıca.
  • isyanim var ulaan  (26.11.10 17:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.