[]

koltuk altı kokusu imha timi

her gün banyo yapan ve çok terlemeyen bi insan olarak, özellikle giysilere sinen ve yıkansa bile daha sonra vücut ısısıyla temas edince gene o "tersel" kokuyu arındıran olaya sinir oluyorum. bunlar için kıyafetlerin koltuk altına yapıştırılacak bantlar çıkmış. böylelikle temas kesiliyor. şimdi yeni şeylerde onu deneyeceğim ama asıl sormak istediğim şu. koltuk altı kokusunu kesin kesen bir şey var mıdır? benim tecrübelerim şunlar,

- rexona mumu ve bazen de deodorantını kullanıyorum ki aralarında gördüğüm en başarılı olay bu.
- kristalın hem kendisi hem de spreyini kullandım fena değil ama tek başına yeterli de değil.
- body shop'un koltuk altı deo-mum'larını merak ediyorum. tecrübesi olan var mıdır?
- dove'un da leke yapmayan ama pudralı olan deodorantını denedim. sonuç pek parlak değil.
- lady'li bişi vardı mor, onun da mumlarından pek memnun kalmadım.
- nivea'da hafif geliyor sanki, uçup gidiyor gibi...
- deotak sanki ilk çıktığında daha kuvvetliydi. son zamanlarda sürdüğümde burnuma ter kokusundan da başka garip bir koku geliyor gibi oldu, bıraktım.

bi de nivea'nın erkekler için anti bakteriyel bir ürünü varmış ve ortadan bakterileri temizlediği için çok etkiliymiş. ama ben kadınlar için olanını bulamadım.
ben mi manyağım yoksa halen doğru ürünü mü bulamadım, lütfen bir yardım eli uzatın.

 
sanırım gratis'te gördüm.


  • cinaslı kafiye  (26.11.10 00:21:33) 
günlük duş, temiz kıyafet (yeni yıkanmış) + deodorant kullanımı durumunda bile koku oluşuyor mu diyorsunuz?


  • sttc  (26.11.10 00:29:04 ~ 00:29:12) 
aynen. acaba koltuk altıma dövme yaptırıp ter bezlerimi mi imha etsem?
bu bile geldi walla aklıma :)

  • cinaslı kafiye  (26.11.10 00:33:02) 
ter bezlerinin olduğu bölgeye botoks yapılıp terlemeyi azaltabiliyorlar. ama sağlıksız olduğu yönünde fikirler de var doğal olarak. sosyal hayatımı etkiliyor diyorsanız bi doktora görünün fikir alın.


  • sttc  (26.11.10 00:43:44) 
Bir yerlerde Nişantaşı'ndaki mekan işletmecilerinin ter kokmasınlar diye garsonların koltuk altlarına botoks yaptırdıklarını duymuştum. Ne kadar doğrudur bilmem.


  • promilius  (26.11.10 01:54:41) 
dove da, rexona da, nivea da oldukça başarılı ürünlerdir. terlemeyi dahi durdururlar. ama eğer lady speed stick'in mumu dahi -ki piyasadaki açık ara en başarılı üründür- temiz ve traşlı bir koltukaltının kokusunu geçirmiyorsa, büyük ihtimalle ter bezlerinizde bir anormaliden bahsetmemiz gerekiyor. bir cilt doktoruna muayene olup ter bezlerinizi aldırmayı gerçekten düşünebilirsiniz. ayrıca ter bezlerini aldırmanın, hiçbir sakıncsı olmayan ve -parası olan için- yaygın bir uygulama olduğunu da eklemek isterim.


  • don toblerone  (26.11.10 02:27:35) 
koltukaltı için bantlar yollim istersen sana. bayan erkek...pamuklu arkası nonvoven kumaş. atkısı da velcro cırt bant. kokuyu alır:)


  • raki masasinin degismez adami  (26.11.10 08:34:18) 
başka hiçbir ürününü kullanmasam da pazarlama yöntemleri bana son derece ters olsa da aloe vera'nın koltuk altı mumunu kullanıyorum ve çok memnunum. üstelik içinde kanserojen bir madde olan "alüminyum tuzu" bulunmadığını iddia ediyorlar ki iddiaları doğruysa oldukça sağlıklı bir ürün, değilse de piyasadaki ürünlerden kimyasal olarak bir farkı yok ama -neredeyse bütün markaları denemiş biri olarak söylüyorum- sonuç olarak mükkemmel.

çevrenizde aloe vera satan biri varsa ona getirtin. yoksa da benimle temasa geçin, ben size temin etmeye çalışayım. sanırım fiyatı 10 lira civarı ben her gün, hatta bazen günde iki kere ( spor sonrası duş) kullanmama rağmen altı aydan önce bitmiyor.
  • balik kraker  (26.11.10 09:06:03) 
bana uyan nivea for men misal. vücuda uygun olanı bulmanız lazım yoksa dove da denedim rexona da, hatta avon bile denedim hepsi birbirinden kötü çıktı. tabi bana göre. aloe veraymış bilmemneymiş hikaye yıllardır aynısını kullanıyorum. kilolu bir erkek olarak aşırı terlememe rağmen koltuk altlarımla problem yaşamıyorum. her gün otobüste minibüste görüyorum yaşayanları ama benim kadar takmıyorlar valla millet rahat..


  • ozdek  (26.11.10 11:02:32) 
2 yıldır axe kullanan ve en son nivea antibakteriyeli denemiş biri olarak dovenin mumunun daha etkili olduğu kanısına vardım ben.


  • mcserci  (26.11.10 12:45:24) 
arkadaşlar,

hepinize verdiğiniz akıl-fikir için çok teşekkür ediyorum. bu arada benim de bir katkım olsun. duştan sonra koltuk altlarına karbonat sürün bakın, ne kadar fark ediyor. herhangi bir yan etkisi yok. allahın karbonatı en nihayetinde. gözenekleri de tıkamıyor, terlemeye devam ediyorsunuz. ama kokmuyor. ben de bi yerde okudum, denedim ve epey fark etti. paylaşayım dedim.

sağolun, varolun!
  • cinaslı kafiye  (26.11.10 21:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.