[]

Tag editor gibi ama degil...

Selamlar,
bir zamanlar bir program vardi. Bilgisayardaki mp3 vs.leri online olarak check edip isimlediriyordu...
Hatırlayabilen var mi acaba?


 
bağımsız çalışan programlar var sanırım ama önerebileceğim winamp. gayet iyi çalışan bir auto tag fasilitesi var. istersen tek tek istersen tüm parçaların taglerini tek harekette sorgulatabiliyorsun ve kaydedebiliyorsun


  • selzur  (25.11.10 22:25:41 ~ 22:26:08) 
@selzur tüm parçaları nasıl etiketliyoruz?


  • anlergl  (25.11.10 22:29:54) 
"selzur" tesekkur ederim. Hakikaten ise yariyor. Ancak coklu mp3 secimi yaptigim zaman hepsine tek tek auto tag yap demem gerekiyor. Toptan yapma yolu yok mudur?


  • ayi terbiyecisi  (25.11.10 22:30:53) 
istediğiniz dosyaların hepsini seçip sağ klik, send to, auto-tag.


  • jesterdancer  (25.11.10 22:32:28) 
lamer sorulari gibi oluyo farkindayim ama send to auto tag cikmiyor, winamp versiyon meselesi mi acaba? "jesterdancer" kullandigin surumu ogrenebilir miyim?


  • ayi terbiyecisi  (25.11.10 22:36:03) 
Şu anda Mac üzerindeyim, ofisteki sürümümü de hatırlamıyorum maalesef. Ama şu şekilde olması lazım:

images.reaper-x.com

Son versiyonların hepsinde bu özellik var diye hatırlıyorum. Lakin Winamp'i kurarken components bölümünde Auto-Tagger seçimi varmış, belki yüklerken onu yanlışlıkla kaldırmış olabilirsiniz.
  • jesterdancer  (25.11.10 22:39:47) 
Bende v5.56 var auto tag çıktı


  • anlergl  (25.11.10 22:40:27) 
musicbrainz picard
Tag&Rename bunları deneyebilirsin.

  • layer26  (25.11.10 22:44:49) 
maalesef ben de çalıştıramadım şimdi :P jester'ın dedigi gibi tümünü seçip auto tagi seçince sırayla tüm parçalar için çalışıyordu. şu an en son sürümüne yükseltmiş olmama rağmen auto tag fonksiyonu herhangi bir işe yararmış gibi görünmüyor.


  • selzur  (25.11.10 23:16:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.