[]

Uydunet, ADSL, devir, iptal vs. tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi?

Şu anki adresimde Kablo TV + UyduNET abonesiyim. UyduNET'i ücretsiz kablosuz modem kampanyasıyla 2 yıllık sözleşmeyle alma eşekliğinde bulundum.

Haftasonu taşınıyorum ve yeni adresimde kablo tv şebekesi yok. Birçok yerde şebeke olmayan yere şebeke çekilmesi sürecinin çok sancılı olduğunu ve çoğu zaman olumsuz sonuç verdiğini okuduğum için yeni adreste UyduNET kullanmayı düşünmüyorum (halbuki hem bağlantıdan hem de modemden çok da memnundum, neyse). Ancak taahhütlü kampanya söz konusu olduğu için iptal durumunda modem ücreti (200+ Lira) ödemem ve belki de ceza olarak ilave masraf yapmam gerekecek.

Sorum şudur: Ben bu UyduNET'i başka bir adresteki başka bir kişiye devredebilir miyim? Birkaç sokak ötede oturan bir arkadaş da ADSL'den UyduNET'e geçmek istiyor ve takas teklifime okey verdi. Tabii bu durumda kendisinin ADSL bağlantısını da bana devretmek gerekecek.

Yani, bir ADSL ve bir UyduNET bağlantısını farklı birer adresteki farklı kişilere nakletmek mümkün müdür? Bu mümkün değilse, isimler aynı kalmak şartıyla bağlantıları birbirimizin adreslerine naklettirebilir miyiz?

 
Bence hiç kasmanıza gerek yok. İkiniz de adres değişikliği bildirin. Sen onun faturasını, o da senin faturanı ödesin. Kablotv devir teslim işlemi için arayıp randevu alıyor. O saatte arkadaşının evinde nüfus cüzdanı fotokopinle beklersen sorun olmaz.

Aynı şekilde ttnet'e gidip arkadaşın dilekçe versin. ŞU adreste bulunan ŞU Hizmet numaralı ADSL aboneliğimin BU adreste bulunan FALANCA TELEFON NUMARASINA Nakil işleminin gerçekleştirilmesini istiyorum diye. Belki telefondan da yapılıyordur ama siz işinizi sağlama alıp telekoma gidin.

_________________________________________________________________________________________
EDIT:

Aşağıdaki adreste vermiş olduğum form yardımı ile 1 nolu kımsa arkadaşının, 4 nolu kısma kendi bilgilerini yazarak, devir işlemini yapabilirsin.


www.uydunet.net/others/basvuru_formu.pdf

TTNET için;

Telekom Müdürlüğüne başvuru yapılması şart.

www.ttnet.com.tr

adsl'mi devretmek istiyorum başlığı altında yazmakta....
__________________________________________________________________________________________
Kısaca ;

1- Kişiler isimler aynı kalarak adres değişikliği bildirebilir. (nakil işlemi oluyor bu, abonelik sahibi yapabilir)
2- Kişiler mevcut kampanyalarıyla birlikte, bir başkasına devir işlemi yapabilir
  • janavarorion  (25.11.10 01:37:16 ~ 01:48:32) 
iptal edersen modem + simdiye kadar yapilam tum indirimler senden geri alinir; iptal etmeyi unut cok tuzlu olur. janavar'in dedikleri mantikli.


  • 507  (25.11.10 12:31:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.