[]

3ds max animasyon grafik vsvs

selamlar,
ben bilgisayar mühendisliği okuyan bir gencim, fakat lisede de kodlarla uğraştığım için artık gına geldi, bende 3ds max animasyon modelleme olaylarına sardım fakat bi bilgim yok tabi, şu an için kursa verebilecek param yok, kendim öğrenmem yada birisinin bana anlatması gerekiyor, bu işi nasıl halledebilirim dersiniz?



 
3ds max anlatan sıtelere bakabilirsin ama tek öğrenmen zor. kursa gidemiyorsan en azından temelini anlatacak birilerini bulman lazım. gerisi zaten ugraştıkça karıştırdıkça oluyor.


  • purkinje  (24.11.10 23:32:18) 
nette lynda.com sitesinin eğitim videolarını bulabilirsin.


  • edip  (24.11.10 23:37:13) 
lynda dahil bir çok tutorial video izlemiş biri olarak purkinje'ye kesinlikle katılıyorum. Yok hacı, bilen birinin yanına oturacaksın. Soracaksın. Merak edeceksin. Temelini aldıktan sonra baya (hem de baya) alıştırma ile devam edeceksin.

Uzun bir süredir sketchup kullanıyorum. Pro seviyesine yaklaştım sayılır ama 3ds ayrı bir olay. Yani sketchup gibi değil; videolardan falan öğrenmesi zor.
  • gelecektengelenkutupayısı  (24.11.10 23:57:40 ~ 25.11.10 01:12:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.